Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.3.2017  /  Hard Rock Cafe  /  Helsinki

Findustry HRC: Nu Nation (RUS), Diablerie (FIN), Evestus (EST)

Findustry HRC: Nu Nation (RUS), Diablerie (FIN), Evestus (EST) liput
Takaisin

Ladataan...

FINDUSTRY HRC-tapahtuma esittelee vaihtoehtometallia idästä.

Industrialiin ja moderniin metalliin keskittynyt Findustry-klubifestivaali palaa pienimuotoisella, mutta tiukalla setillä maaliskuun loppumetreillä. Findustry HRC-tapahtumassa Helsingin Hard Rock Cafen lauteilla 24.3. kuullaan Metalcorea Venäjältä, Industrialrockia Virosta ja konepainotteista deathmetallia Suomesta.

Bändit:  

NU NATION (RU)   Metalcorebändi Nu Nation on itänaapurimme kovimmassa nousussa oleva metalliyhtye etenkin Venäjän ulkopuolella. Nu Nation on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kiertää Euroopan useampaan kertaan ja julkaista kolme täyspitkää albumia. Bändin hyperatiivisen show:n viime syksynä Tampereella ja Helsingissä todistaneet kärsinevät niskasärystä vieläkin, mutta lisäähän tätä on saatava.

https://www.youtube.com/watch?v=b3HMxivDBsE  

DIABLERIE   Bändipuitteissa veteeraani-ikään ehtinyt DeathIndustrialyhtye Diablerie (Perustettu 1998!!) ei ole menettänyt terästään vuosien saatossa  senttiäkään. Tästä todistaa laajalti hehkutusta kerännyt uunituore kokopitkä The catalyst Vol 1: Transition, jonka pimeistä helmistä kuultaneen Findustry HRC:n setissä useampi. Mm. Impaled Nazarenen jäsenistöstä koostuva bändi yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti blackmetallia dubsteppiin ja kaikkeen siltä väliltä.  

https://www.youtube.com/watch?v=ak6Tj6WYUmY  

EVESTUS   Viron Industrialskenen keskeisimpiin nimiin kuuluva Evestus ei suomalaiselle yleisölle esittelyjä kaipaa. Triosta kvartetiksi paisunut  friikkisirkus nojaa tiukkojen kitarariffien ryydittämiin konebiitteihin originaalilla otteella, kuitenkin industrialmetallin jenkkikoulukuntaan (NIN, Ministry, jonka virallisena lämmittelybändinä Evestus toimi viime vuonna) selkeästi nojaten.  

https://www.youtube.com/watch?v=23mupTRjsfw


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Showtimes  

23:00 EVESTUS

23:45 DIABLERIE

00:30 NU NATION