Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 23.4.2017  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Nouvelle Vague (FRA), Liset Alea (CUB)

Nouvelle Vague (FRA), Liset Alea (CUB) liput
Takaisin

Ladataan...

Kulttimaineen vuosien saatossa saavuttanut ranskalaisyhtye Nouvelle Vague palaa viiden vuoden tauon jälkeen Suomeen ja Korjaamon Vaunusaliin. Vuonna 2003 perustetun yhtyeen vetureina toimivat Marc Collin ja Oliver Libaux ovat ahkeroineet uuden levyn parissa.

Viime vuonna julkaistu "I Could Be Happy" sisältää uusittuja versioita bändin klassikoista sekä ensimmäistä kertaa myös alkuperäiskappaleita. Levyllä on tulkinnat mm. The Ramonesin sekä The Curen klassikkokappaleista. Tuloillaan on myös Marc Collinin ohjaama dokumentti, joka kertoo yhtyeen syntyhetkistä, levytyksistä ja laulajista sekä hienoimmista hetkistä keikoilta ympäri maailmaa.

Kaksi edellistä Vaunusalin keikkaa Korjaamolla loppuun myynyt yhtye on valloittanut yleisönsä soittamalla nokkelia, jazzahtavia covereita new wave -klassikoista. Ranskalaiset muusikot ovat esittäneet versioitaan mm. Joy Divisionin, Dead Kennedysin ja Blondien kappaleista. Ihastuttavat coverit ovat päätyneet myös elokuvien ja tv-sarjojen soundtrackeille.

Nouvelle Vague lähtee helmikuun lopussa kiertämään Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Korjaamolla yhtye nähdään 23.4. Illan avaa Nouvelle Vaguen kokoonpanossakin esiintyvä Liset Alea.

 

 

nouvellevaguemusic.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Korjaamolaiset ovelta 33 €.

Lippujen varausaika 2 päivää.