EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.12.2017  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Nikke Ankara

Nikke Ankara Liput
Takaisin

Ladataan…

Tämä tapahtuma on peruuntunut.

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

--

Nikke Ankara lähtee marraskuussa uransa ensimmäiselle kiertueelle, joka kattaa yhteensä 13 eri paikkakuntaa. Kiertue kulkee nimellä Turbulenssi tour ja artisti sanoo nimestä seuraavaa: "Kiertueen nimi tulee koko tästä artistiurasta. Tää on aikamoista turbulenssia ja tasapainoilua kokoajan ja ainakin itselle ollut uran alusta asti niin ylä- kuin alamäkiä. Onneks enemmän ylämäkiä ja hyviä hetkiä kuitenkin".

Nikke Ankara on tuttu uusimmalta Vain Elämää -kaudelta sekä lukuisista hittibiiseistään soolona sekä muiden tähtiartistien kanssa. Kiertueelta kuultavasta kappalelistasta artisti paljastaa seuraavaa: "Keikoilla kuullaan kaikki hittibiisit ja vierailijoita koitetaan saada feattaa parhaan mukaan. Myös uusia biisejä on luvassa ja ylläreitä tullaan varmasti kuulemaan kun ekaa kertaa otan palasia mun suositusta Aivotonta Räpätiräpää -sarjasta mukaan keikkasettiin. Tää kiertue on omistettu kaikille mun faneille ja lupaan antaa joka ilta itsestäni kaikkeni yli tunnin kestävällä setillä".

"Nyt on kierretty kesä isoja festivaaleja ja odotan että päästään takas klubeille ja sisätiloihin. Isoja paikkoja on silti kiertueella luvassa ja siistiä päästä ensimmäistä kertaa Inariin keikalle, koska itseltä löytyy saamelaisia sukujuuria. Myös kiertueen päätös Pakkahuoneella Tampereella tulee varmasti olemaan erityinen."

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: ovet klo 18:00

Showtime: 20:00