EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.11.2017  /  Lietohalli  /  Lieto

Turbulenssi-tour: Nikke Ankara

Turbulenssi-tour: Nikke Ankara Liput
Takaisin

Ladataan…

Nikke Ankara lähtee marraskuussa uransa ensimmäiselle kiertueelle joka kattaa yhteensä 13 eri paikkakuntaa. Kiertue kulkee nimellä Turbulenssi tour: "Kiertueen nimi tulee koko tästä artisti urasta. Tää on aikamoista turbulenssia ja tasapainoilua kokoajan ja ainakin itselle ollut uran alusta asti niin ylä- kuin alamäkiä. Onneks enemmän ylämäkiä ja hyviä hetkiä kuitenkin".

Artisti on tuttu uusimmalta Vain Elämää kaudelta sekä lukuisista hitti biiseistään soolona sekä muiden tähtiartistien kanssa ja oli mukana lämmittelijän roolissa Cheekin historiallisella Alpha Omega - tourilla. "Nyt on kierretty kesä isoja festivaaleja ja odotan että päästään takas klubeille ja sisätiloihin. Isoja paikkoja on silti kiertueella luvassa ja siistiä päästä ensimmäistä kertaa Inariin keikalle koska itseltä löytyy saamelaisia sukujuuria. "

Kiertueelta kuultavasta kappalelistasta artisti paljastaa seuraavaa: "Keikoilla kuullaan kaikki hittibiisit ja vierailijoita  koitetaan saada feattaa parhaan mukaan. Myös uusia biisejä on luvassa ja ylläreitä tullaan varmasti  kuulemaan kun ekaa kertaa otan palasia mun suositusta Aivotonta Räpätiräpää sarjasta mukaan keikkasettiin. Tää kiertue on omistettu kaikille mun faneille ja lupaan antaa joka ilta itsestäni kaikkeni yli tunnin kestävällä setillä". 

nikkeankara.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Vaatesäilytys 3 €.

Vip-lipulla pääsy omalle vip-alueelle, ruokailu, virvokkeet ja Niken vierailu alueella sekä meet & greet. VIP-vieraat ohjeistetaan konsertissa.

VIP-lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista varten.

Showtime 20:00