EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 10.2.2018  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

A Valentine's special: Night of the Power Ballads

A Valentine's special: Night of the Power Ballads Liput
Takaisin

Ladataan…

Riipaisevia rakkauslauluja, sydäntäsärkevää paatosta, sokeria ja hunajaa sekä tunteen paloa kovaa ja korkealta! Powerballadi-ilta kutsuu niin yön yksinäiset kuin palavasti rakastuneet löytämään rakkaudellista hurmosta Virgin Oiliin. Konsertti lämmittää seestyneemmätkin parisuhteet uuteen liekkiin ja sopii myös ystäväporukan tunnelmalliseen yhteislauluun!

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Night of the Power Ballads on jo perinne Helsingin helmikuussa. Hieno powerballadiyhtye ja lukuisat solistit eivät jätä ketään kylmäksi tulkitessaan pophistorian suurimpia rakkauslauluja. Laulujen teho myös voimistaa toisiaan: on lähes läkähdyttävä mutta samalla voimaannuttava tunne viettää puolitoista tuntia tunneskaalan äärirajoilla. 

Tänä vuonna tapahtuma on kokonaisvaltainen rakkaudelle omistettu ilta: konsertin jälkeen Dj Punis soittaa rakkausaiheista juhlamusiikkia.

Piirtäkääpä jokainen kalenteriinne 10.2. kohdalle sydän, jonka sisään teksti Power Ballads, Virgin Oil. Nenäliinat mukaan, tästä ei kyynisinkään selviä kyyneleittä!


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-03:00

Tarkista soittoajat: www.virginoil.fi

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Love-passi sisältää:
-Sisäänpääsy kahdelle
-Love-passit
-Pöytävaraus (2-3 hengen pöytä)
-Esteetön näkyvyys lavalle
-Romanttinen tarjoilu
-Maksuton narikka

Aikataulu:
21:00 ovet
21:30 Love Acoustic
22:00 Power Ballads 2018
23:30 dj Punis goes Love