EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.11.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Nicole, Valonkantajat

Nicole, Valonkantajat Liput
Takaisin

Ladataan…

Kotimainen metalliyhtye NICOLE aktivoitui juhlavuotenaan ja lähtee nyt kiertueelle juhlistamaan bändin 20 vuoden taivallusta. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen Nicole on palannut myös studioon, jossa yhtye valmistelee bändin viidettätoista julkaisua.

"Äänitimme studiossa kolme biisiä, joista kaksi julkaistaan vuoden vaihteessa", kertoo yhtyeen kitaristi Olli Ketola. "Uudet biisit ovat yhdistelmä uutta ja vanhaa Nicolea ja pitkästä aikaa myös puhtaita vokaaleita on otettu mukaan."

Juhlakiertueen settilista kattaa biisejä yhtyeen koko uran varrelta, aina ensimmäisistä EP:stä lähtien.

Keikkaillan aloittaa VALONKANTAJAT, jonka ilmaisu on raskasta, suomenkielistä rockia. Valonkantajien arvolistalla musiikillinen sointi on kaikkine surumielisine vivahteineen etusijalla. Tämän melankolisen tekstuurin päälle taotaan sanat, jotka kertovat synkeästä elämästä: Usein kaikki ei menekään suunnitellusti, kolhuilta on mahdoton välttyä. Valonkantajat antavat äänen eksyneille ja heikommille kulkijoille ja nousee meidän kaikkien puolesta barrikadeille huutamaan oikeutta tulla kuulluksi! #suomi100

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipun ostaneille 1,50 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.