EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.10.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Nicole, Sara, Khroma, Antivalent

Nicole, Sara, Khroma, Antivalent Liput
Takaisin

Ladataan…

NICOLE

Suomenkielisen metallin pioneeri Nicole täyttää syksyllä kunnioitettavat 20 vuotta. Erittäin kovana livebändinä tunnettu yhtye juhlii kaksikymmenvuotista uraansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla lokakuussa. Illan settilistaan mahtuu biisejä Nicolen kaikilta albumeilta. Yllätysvierailijoita on myös luvassa.

SARA

Viime aikoina julkaisutahtiaan kiristänyt kaskislainen tummasävyisen pop-rockin mestari Sara kiertää syys-lokakuussa Suomea tuoreimman singlensä myötä. Yhtye valmistelee keväällä 2018 julkaistavaa kahdeksatta pitkäsoittoaan.

KHROMA

Helsinkiläinen elektro-metalliyhtye Khroma julkaisi keväällä 2016 kakkosalbuminsa "Stasis" ja teki 30 keikkaa käsittäneen, massiivisen Euroopan kiertueen. Nyt yhtye valmistelee kolmosalbumiaan ja tekee Suomessa muutamia keikkoja syksyllä 2017.

ANTIVALENT

Antivalent on Seinäjoelta ponnistava englanninkielistä pop/indie rockia soittava yhtye, joka yhdistelee musiikissaan sekä länsimaista että skandinaavista indiepainotteista jykevää pop-rockia tunteita kuitenkaan unohtamatta.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, jos jäljellä.

Ovet klo 20:00
20:30 Antivalent
21:15 Khroma
22:15 Sara
23:30 Nicole