EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5. - Su 8.7.2018  /  Narvilinna  /  Uusikaupunki

Natural High Healing Festival 2018

Natural High Healing Festival 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 5-8.7.2018

Valloittava Natural High Healing Festival on tulossa ja saattaa muuttaa elämäsi! Juhlimme kuudetta kertaa nostavissa, inspiroivissa ja kauniissa tunnelmissa. Festivaali on päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali, joka kokoaa yhteen ihmiset ympäri maailmaa, sydämelliset ja lahjakkaat artistit sekä muusikot ja workshopien vetäjät.

Olet sydämellisesti tervetullut positiivisen muutoksen kesään 2018! Arvostetusta ja rakastetusta tapahtumasta on tulossa entistäkin monipuolisempi, runsaampi ja mielenkiintoisempi. Lisäämme luentoja, tietoa ja tanssia monimuotoisuudessaan, sekä mielenkiintoisia bileitä. Festivaali on kasvanut joka vuosi: vuonna 2016 kävijämäärä ylitti 2400 kävijää ja vuonna 2017 vieraita oli yli 3500. Odotettavissa on vieläkin isompi ja vieläkin sydämellisempi elämys vuonna 2018! 

NATURAL HIGH MUSIIKKI

Julkistetaan talven ja kevään aikana 2018

NATURAL HIGH WORKSHOPIT

Julkistetaan talven ja kevään 2018

***

Ohjelmasta on tulossa runsas ja mittava! Tervetuloa, nauttimaan ja oppimaan uutta. Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja: mm. joogaa, tanssia, tantraa, luovaa liikettä, taidetta, teatteria, mindfulnessia, kehotietoisuutta, meditaatiota, läsnäoloa, laulua ja huippu musaa! Festivaalin sydän on Connection Circle, jossa kokoonnumme kaikki yhteen livemusiikkia fiilistellen, sekä Creative Hour, jossa jokaisella on mahdollisuus vetää työpaja! Ohjelma julkaistaan talven ja kevään aikana.

Festivaalipaikka on viime vuosilta tuttu Narvilinna Uudessakaupungissa. Saaristoseutu ja kaunis maalaismiljöö luovat loistavat puitteet festivaalille. Koko alue on koristeltu kauniiksi ja huokuu lämpöä ja rakkautta. On aika tiputtaa haarniskat ja kaataa suojamuurit ja todella tulla yhteen lämminhenkisessä, sydämellisessä tunnelmassa. 

Alueella on ruokakojuja, jotka ottavat huomioon ruokatrendit ja superfoodit! Saatavilla on paljon vegaanisia, gluteenittomia superherkkuja, ja raakakakkuja löytyy Natural High Dream Cafesta. Voit ostaa pieniä ostoksia Natural High Shopista ja myyntialueelta. Voit rentoutua nurmikolla ja lammella tai käydä kävelyllä metsässä. Tutustu uusiin ystäviin, verkostoidu - ja saattaahan siellä elämäsi rakkauskin odottaa, puitteet sille ovat mitä parhaimmat!

Alueelta löytyy tietysti myös supisuomalainen festivaalisauna vihtoineen! Secret Beach ranta-alueella pääset hetkiseksi irti festivaalihumusta. Sauna on lämmin aamusta pikkutunneille ja se sijaitsee järven rannalla omalla hiekkarannalla. Peseytyä voit myös festivaalisaunan alueella, jonne tarviset erillisen rannekkeen.

Natural High on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se on tuonut osallistujia lähemmäs todellista itseään ja avannut sydämiä. Se on rakentanut uusia siltoja yhteyteen, rakkauteen sekä luonut uudenlaisen festivaalikulttuurin Suomeen. Tule iloitsemaan kanssamme!

Kesä 2018 on rakkauden ja positiivisen muutoksen kesä! Tervetuloa!

LET YOUR HEART DECIDE.

Tapahtuma on päihteetön, savuton ja lihaton, eikä liity poliitiikkaan, uskontoon eikä järjestöihin.

www.naturalhighfestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Liput vaihdetaan rannekkeisiinEnnakkomyynnin loputtua lippuja saatavilla ovelta rajoitetusti.

Lapset (7-15-vuotiaat) puoleen hintaan. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Festivaalialue aukeaa torstaina kello 14.00.
To  6.7. klo 15-01
Pe 7.7. klo 08-01
La 8.7. klo 08-02
Su 9.7. klo 08-17

Leiriytyminen 10 € - 15 € / henkilö, maksu paikan päällä.
Päivälipulla ei leiriytymistä. Vain saman päivän lipulla alueelle!

Ruoka ei kuulu lipun hintaan.