EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.4.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Nahko (USA), Trevor Hall (USA)

Nahko (USA), Trevor Hall (USA) Liput
Takaisin

Ladataan…

MEDICINE FOR THE PEOPLE -YHTYEEN NAHKO SOOLOKEIKALLE HELSINKIIIN

2010-luvun kiinnostavimpiin maailmanmusiikin kokoonpanoihin lukeutuvan Nahko and Medicine for the People -yhtyeen yhdysvaltalainen keulahahmo Nahko Bear saapuu ensi kertaa Suomeen konsertoimaan sooloartistina. Nahko nousee lavalle ystävänsä laulaja-lauluntekijä Trevor Hallin (US) kanssa. "An Acoustic Evening with Nahko & Trevor Hall" toteutuu Kuudennella Linjalla torstaina 26. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 22. helmikuuta.

Kulttuurillisesti ja etnisesti rikkaan ja moninaisen taustan omaava Nahko rikkoo kansainvälisellä fuusiomusiikillaan raikkaasti perinteisiä genrerajoja. Puertoricolaista, filippiiniläistä ja apassi-perimää omaava artisti yhdistää pop- ja hiphop-rytmejä reggae-vaikutteisiin ja gospel-lyriikoihin. Kiitetyn pianistin ja kitaristin musiikki on myös tunnettua spoken words - osioistaan, joita artisti itse kutsuu kuvaavasti thump-hopiksi.

Nahko saapuu Helsinkiin viime vuonna julkaistun debyyttisooloalbuminsa "My Name Is Bear" tiimoilta. Euroopan-kiertue on jatkoa joulukuun loppuunmyydyille Britannian-keikoille. Huhtikuun akustinen konsertti-ilta on harmoninen kokonaisuus useamman taiteenlajin yhdistelmää. Keikat sisältävät tarinankerrontaa Nahkon aikaisempia levytyksiä henkilökohtaisemman soololevyn kappaleiden lisäksi myös mm. runojen muodossa. Mielenkiintoisen lisän konserttiin tuo kesäisestä soundistaan tunnetun Trevor Hallin roots-, folk- ja reggae-vaikutteinen tuotanto. Artisteja yhdistää levyntekokokemukset Havaijilla, ja Nahko vierailee Trevor Hallin "KALA"-levyn (2015) kappaleella "Uncle".

 

nahko.com


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.