0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 15.3.2017 - To 15.3.2018  /  Suomi  / 

Museokortti

Takaisin

Ladataan...

www.museot.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Kortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta

Museokortti tarjoaa Asiakkaalle vaivattoman pääsyn kaikkiin Museokortti-museoihin kortin voimassaoloaikana. Voit tarkistaa Museokortti-museot tästä.

Tiketistä ostettu kortti on väliaikainen. Ostaessasi Museokortin Tiketistä saat käyttöösi lipun, jolla voit aloittaa museoissa käymisen vaikka heti. Museokortin käyttäjäksi on rekisteröidyttävä kahden (2) viikon kuluessa väliaikaisen museokortin ensimmäisestä käyttökerrasta (ei siis ostohetkestä, vaan siitä hetkestä kun väliaikaista korttia käytetään ensimmäistä kertaa). Rekisteröinti tapahtuu koodilla, joka löytyy saamastasi lipusta. Koodi on 12-numeroinen lukusarja. Mikäli haluat saman tien Museokortin koodin ja rekisteröityä käyttäjäksi, valitsethan toimitustavaksi pdf- tai mobiililipun. Rekisteröityminen hoituu täällä ja rekisteröintitietojen perusteella lähetetään muovinen kortti. Voimassaoloaika on 12kk kortin ensimmäisestä käyttökerrasta lukien. Lue myös lisäohjeet.

Voit ostaa Museokortin myös lahjaksi. Koska Tiketistä ostettu Museokortti on väliaikainen voit antaa sen kenelle vain. Jos olet saanut Museokortin lahjana, lisätietoa löytyy täältä.


Voimassaolevalla Museokortilla pääsee tutustumaan järjestelmään liittyneiden museoiden normaalihintaisiin näyttelyihin ilman erillistä sisäänpääsymaksua. Museon poikkeuksellisesti hinnoitelluista näyttelyistä ja tapahtumista voidaan periä museokohtainen lisämaksu.

Museokortin voimassaoloaikana voit vierailla museoissa rajoittamattomasti kuitenkin siten, että Museokortti oikeuttaa sisäänpääsyn tiettyyn museoon yhden kerran päivässä.

Museokortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin tai toisen käytettäväksi. Asiakkaan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä.

Museokorttia ei voi uusia Tiketin toimipisteillä vaan joko Museokortti-museoiden lipputiskeillä tai Museoliiton asiakassivujen kautta.

Seuraa Museokorttia
Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti

Jaa museokokemuksesi näillä tunnuksilla!
#museokortti #museot @museokortti

Myynti loppuu 1.5.2017 09:00.
Suomi