EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Museokortti

Museokortti Liput
Takaisin

Ladataan…

www.museot.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Kortti on voimassa yhden vuoden ensimmäisestä käyttökerrasta

Museokortti on vuoden kestävä kulttuurimatka, joka avaa ovet 250 museoon ja toimii matkakorttina 100-vuotiaan Suomen historiaan!

Museokortti on vuoden voimassa ensimmäisestä museokäynnistä alkaen ja sillä voi poiketa museossa vaikka joka päivä.

Tiketistä ostettu kortti on väliaikainen. Ostaessasi Museokortin Tiketistä saat käyttöösi numerosarjan, jolla pääset kaikkiin korttikohteisiin vaikka heti. Lipussa olevalla 12-numeroisella sarjalla kirjaudutaan myös Museokortin käyttäjäksi osoitteessa museot.fi/kirjaudu ja kirjautumistietojen perusteella toimitetaan muovinen, nimellä varustettu kortti. Kirjautuminen on tehtävä mahdollisimman pian tai viimeistään kahden viikon sisällä siitä kun numerolla vieraillaan museossa ensimmäisen kerran. Mikäli haluat Museokortin numeron saman tien, valitsethan toimitustavaksi pdf- tai mobiililipun. Voimassaoloaika on 12 kuukautta ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Voit ostaa Museokortin myös lahjaksi. Koska Tiketistä ostettu Museokortti on väliaikainen voit antaa sen kenelle vain, eli nimitietoja ei tarvita vielä ostovaiheessa. Kun lahjansaaja kirjautuu Museokortin käyttäjäksi hänelle toimitetaan muovinen, nimellä varustettu kortti.

Voimassaolevalla Museokortilla pääsee tutustumaan järjestelmään liittyneiden museoiden normaalihintaisiin näyttelyihin ilman erillistä sisäänpääsymaksua. Museon poikkeuksellisesti hinnoitelluista näyttelyistä ja tapahtumista voidaan periä museokohtainen lisämaksu. Museokortin voimassaoloaikana voi vierailla museoissa rajoittamattomasti. Kuitenkin siten, että Museokortti oikeuttaa sisäänpääsyn tiettyyn museoon yhden kerran päivässä.

Museokortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa eteenpäin tai toisen käytettäväksi. Asiakkaan tulee pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Usein Kysytyt Kysymykset löytyvät täältä.

Museokorttia ei voi uusia Tiketin toimipisteillä vaan joko Museokortti-museoiden lipputiskeillä tai Museokortin asiakassivuilla.

Seuraa Museokorttia:
Facebook.com/Museokortti
Twitter.com/Museokortti
Instagram.com/Museokortti

Jaa museokokemuksesi tunnuksilla #museokortti #museot @museokortti

Myynti loppuu 31.12.2018 23:59.
Suomi