EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.11.2017  /  Solmu, Cirko - Uuden sirkuksen keskus  /  Helsinki

Baltic Circle // Motus: MDLSX
klo 20:30

Baltic Circle // Motus: MDLSX Liput
Takaisin

Ladataan…

Baltic Circle

Motus: MDLSX

MDLSX on räjähtelevä äänikone, trippaileva hymni vapaudelle tulla joksikin, rohkeus elää vapaasti värähtelevää sukupuolisuutta ja kokea maailmaa olentona, jota eivät pidättele kehon, sukuelinten, ihonvärin tai kansallisuuksien rajat.

Silvia Calderoni on harvinaislaatuinen esiintyjä. Vietettyään kokonaisen vuosikymmenen taiteilijakollektiivi Motuksen jäsenenä hän tarjoaa nyt henkilökohtaisen, rajoja koettelevan road tripin DJ-/VJ-taiteen esitysmuotoja lainaillen.

MDLSX punoo yhteen kaleidoskooppisen queer-universumin häivyttämällä fiktiivisen ja todellisen raameja. Omaelämäkerralliset tarinat ja kirjalliset viitteet kietoutuvat yhdeksi voimannäytteeksi, joka elää reunoilla; näkyvänä ja näkymättömänä, fyysisenä ja tunteellisena, loistavana ja hirviömäisenä.

Enrico Casagranden ja Daniela Nicolòn perustaman Motus-kollektiivin työ on 25 vuoden aikana ottanut monenlaisia muotoja: teatteri, esitystaide, installaatio, video sekä seminaarit ja työpajat. Kollektiivi on voittanut lukuisia palkintoja sekä Italiassa että kansainvälisesti, ja kiertänyt teoksillaan New Yorkista Buenos Airesiin, Adelaidesta Taipeihin, Moskovasta Tunisiaan ja ympäri Eurooppaa.

Motus ei tee eroa taiteen ja kansalaistoiminnan välille; kollektiivi on aina kuvannut teoksissaan nykyhetken haastavimpia ristiriitoja. Ryhmä on työskennellyt yhdessä vallankumouksellisten taiteilijoiden, kirjoittajien ja aktivistien kanssa; rakentanut yhteisöjä ja osallistunut kamppailuihin solidaarisuuden nimissä.

Ohjaus: Enrico Casagrande, Daniela Nicolò
Dramaturgia: Daniela Nicolò, Silvia Calderoni
Äänisuunnittelu: Enrico Casagrande with Paolo Panella and Damiano Bagli
Valo- ja videosuunnittelu: Alessio Spirli
Tuottajat: Elisa Bartolucci, Claudia Casalini
Viestintä: Marta Lovato
Kansainvälinen levitys: Lisa Gilardino
Yhteistyössä: La Villette - Résidence d'Artistes Paris, Create to Connect, Bunker / Mladi Levi Festival, Santarcangelo Festival Internazionale del Teatro in Piazza, L'arboreto  -  Teatro Dimora di Mondaino, Marche Teatro
Tukijat: Mibact, Regione Emilia Romagna
Yhteistyössä Cirko - Center for New Circus

balticcircle.fi


Aika: klo 20:30

Kesto: 80 min
Kieli: italia, tekstitys englanniksi
Numeroimattomat paikat

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista varten.

Kuva: Diane Ilaria Scarpa