EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5.1.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Mötikkä

Mötikkä Liput
Takaisin

Ladataan…

Kaikki paha loppuu aikanaan, niin myös Mötikkä!

Yksi vuoden 2017 suurimmista ja kirkkaimmista kotimaisista rock-ilmiöistä on YLE:n Kalle Niemen suomentaman Mötley Crüe -keikkataltioinnin innoittamana syntynyt Mötikkä-yhtye. Tohtori Höpöolo -kappaleen videolla alkuvuodesta kirjaimellisesti yhdessä yössä koko kansan tietoisuuteen noussut Mötikkä on ehtinyt herättää huimaa kiinnostusta mediassa, sekä kerätä fanaattista ihailijakuntaa keikkailtuaan ahkerasti ympäri Suomen.

Nyt on kuitenkin aika jättää jäähyväiset Mötikälle!

Loppukesästä taukoa pitänyt Mötikkä ilmoitti syyskuun alussa pitämässä tiedotustilaisuudessa uran päättymisestä loppuvuodesta käynnistyvän The Loppu -jäähyväiskiertueen muodossa.

Mötikkä lupaa tarjoilla The Loppu -kiertueen keikoilla kaikki suurimmat hittinsä takuuvarman energisesti, vauhdikkaasti ja viihdyttävästi. Keikat tulevat olemaan tapauksia, joista puhutaan vielä pitkään. Älä jätä siis viimeistä tilaisuutta väliin!

Mötikkä koostuu timantinkovista suomalaismuusikoista:

Laulu: Sampsa Astala (ex-Lordi, Stala & So, soolo)
Basso: Hannu Voutilainen (Turmion Kätilöt)
Kitara: Samuli Väänänen (Mørket, The Dash)
Rummut: Toni Suominen (The Dash)

Liput:
Ennakkoon: Alk. 11,50€
Ovelta: 12 €
On The Rocks -kantiskortilla ennakkoon alk. 9,50€

Ovet: klo 21
Showtime: klo 22

kuva: Severi Romsi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.