EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 30.5. - La 2.6.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Mission in Jedha

Mission in Jedha Liput
Takaisin

Ladataan…

Mission in Jedha - An immersive unofficial Star Wars themed event

Twin Peaksin ja Tarantinolandin jälkeen Night in Experience Productions lennättää humanoidit ja alienit galaksiin kaukana kaukana.

Kulttuuriareena Gloria muuttuu touko-kesäkuun vaihteessa paikaksi, jossa kapinallisten tehtävänä on estää pahan imperiumin suunnitelmat. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita Star Warsin tyyliin, joihin osallistujat heittäytyvät mukaan. Interaktiivisen osuuden jälkeen luvassa on vielä teemaan liittyvä elokuvaesitys. Tapahtumissa on mahdollisuus ostaa teemaan liittyviä juomia ja pikku naposteltavaa, K18 illoissa baari on luonnollisesti auki. Keskiviikkona ja torstaina tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 10-vuotiaat, perjantaina ja lauantaina tapahtuma on vain täysi-ikäisille.     

Night in Experience Productions on järjestänyt Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa kolme Night in Twin Peaks -elämysiltaa, Music from the movies of David Lynch ja Night with Tarantino tapahtumat. Lähes kaikki illat ovat olleet loppuunmyytyjä jo hyvissä ajoin ennen tapahtumia.

"I'm one with the Force. The Force is with me." - Chirrut Îmwe, Star Wars: Rogue One

Facebook-event here.


Sisäänpääsy tapahtuu porrastetusti:
klo 18:00
klo 18:15
klo 18:30
klo 18:45

Keskiviikkona 30.5. ja torstaina 31.5. suositusikäraja on 10 vuotta.

Perjantaina 1.6. ja lauantaina 2.6. ikäraja on 18 vuotta.