EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 10.10.2017  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Blowup Vol. 3 ennakkoklubi - Merzbow (JPN) & Balázs Pándi (HUN), Oksennus

Blowup Vol. 3 ennakkoklubi - Merzbow (JPN) & Balázs Pándi (HUN), Oksennus Liput
Takaisin

Ladataan…

Noiselegenda Merzbow sekä Balázs Pándi saapuvat konsertoimaan Suomeen lokakuussa Blowup Vol. 3 festivaalin ennakkoklubille.

Merzbow on taiteilijan Masami Akitan noise projekti. Nimensä Merzbow on ottanut saksalaisen Kurt Schwittersin dadaistisesta tilataideteoksesta Merzbau.

Merzbow'lla on ollut tärkeä osa noise-musiikin ja erityisesti japanilaisten artistien japanoise-tyylin kehittämisessä.

Merzbow'n varhainen musiikki rakentui metalliesineiden ja perkussioiden äänistä tehdyistä loopeista. 1990-luvulla Merzbow alkoi käyttämään musiikissaan elektronisia soittimia sekä mm sähkökitaroita ottaen vaikutteita mm grindcoresta ja deathmetallista. Nykyisin Merzbow käyttää  luomisprosessissaan tietokoneita ja analogisia laitteita. Yhtenä maailman tuotteliaimpana artistina tunnettu Merzbow on julkaissut yli 300 albumia.

Unkarilainen rumpali Balázs Pándi tunnetaan paitsi säveltäjänä myöä taitavana rumpalina joka on tehnyt yhteistyötä mm. The Kilimanjar Darkjazz Ensemblen, Zu:n sekä Thurston Mooren kanssa. Illan avaa Oksennus.

 

www.merzbow.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 19:30