EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.10.2017  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Meganin tarina
Hyväntekeväisyysnäytös klo 19:00

Meganin tarina Liput
Takaisin

Ladataan…

Tahto tehdä hyvää! MEGANIN TARINA kertoo nettikiusaamisesta ja sen seurauksista. Voisiko esitys estää ja kitkeä kiusaamista. Tuskin.
Mutta keskustelua ja ajattelua asiasta se voi herättää. Ja ennenkaikkea; hyviä tekoja kiusaamisen kitkemiseksi voi tehdä.

JA NYT SITÄ TEHDÄÄN:

Valtimonteatteri järjestää hyväntekeväisyysnäytöksen 20.10.2017. Esityksen kaikki lipputulot lahjoitetaan lyhentämättöminä Aseman Lapset ry:n ja heidän K-0 kampanjan hyväksi. Mukana hyväntekeväisyysnäytöstä tukemassa myös Tiketti. Huom! Hyväntekeväisyysnäytöksen kaikki liput ovat 27,50 €. Kulttuurisetelit eivät käy maksuvälineenä.

Lisätietoa kampanjasta Aseman Lapset Ry:n sivuilta.

www.valtimonteatteri.com


Ikäraja: K-10
Aika: klo 19:00

Näytelmä ei sovellu alle 10-vuotiaille.

Ovet avataan 1 h ennen esitystä
Numeroimattomat istumapaikat

Esityksen kesto n. 2h, sisältää valiajan.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan ovella.

Varausaika 2 päivää.

Näytelmän esitykset 26., 27. ja 28.10. on jouduttu perumaan sairaustapauksen vuoksi. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan toiseen esitykseen. Asiakasta pyydetään ottamaan yhteys Valtimonteatteriin valtimonteatteri@gmail.com tai p. 041-536 7995 varmistaakseen paikkansa ennen korvaavaan esitykseen menoa. Jo ostetun lipun voi myös palauttaa Tiketin toimipisteisiin. Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Lippupalautukset tulee tehdä 2.11.2017 klo 17:00 mennessä.