EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.1.2018  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Maria Gasolina

Maria Gasolina Liput
Takaisin

Ladataan…

Maria Gasolina pitkästä aikaa Suistolla pe 19.1!

Maria Gasolina hyppäsi uusien tuulien kyytiin ja julkaisi marraskuussa pitkäsoiton, joka koostuu yksinomaan itämaisesta musiikista. Pitkää siltaa -albumilla kuullaan mm. kantaaottavaa psykedeliarokkia 70-luvun Turkista, vahvojen naisten tarinoita Algeriasta ja romanttista indiepoppia Libanonista. Levyn lopussa kuuluu myös kreikkalainen romanimelankolia, joka on mutkan kautta sukua myös suomalaiselle iskelmälle.

Uudella Lähi-Idän ja Itä- ja Pohjois-Afrikan saundeja fiilistelevällä teemalevyllään Maria Gasolina haluaa avata kuulijoilleen uusia näkökulmia näihin kulttuureihin, joiden mediakuva on viime aikoina ollut melko synkkä ja yksipuolinen. Levyllä tehdään myös yhteistyötä maahanmuuttajista koostuvan, helsinkiläisen Bäghdad Bandin kanssa, ja vierailijoiden klassisen arabimusiikin saundit täydentävät levyn äänimaiseman musiikillisen hybridin.

Tammikuussa tanssitaan!

Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 14 € sis. eteispalvelumaksun