EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 17. - Ti 23.1.2018  /  Zodiak - Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas  /  Helsinki

Marc Philipp Gabriel: AJIMA

Marc Philipp Gabriel: AJIMA Liput
Takaisin

Ladataan…

Vierailuesitys

Koreografi Marc Philipp Gabrielin teoksessa yleisö kohtaa hahmon nimeltä Ajima. Ajima on todellinen ja feikki, yksityinen ja julkinen, arkinen ja teatraalinen. Hahmo paljastaa ja peittää asioita itsestään, suostuu kliseisiin, kunnes hajottaa ne palasiksi; huijaa ja puhuu totta, asettuu katsottavaksi, mutta katsoo myös takaisin.

Esityksen aikana auktoriteetin, komedian, vallan ja tuntemattoman väliset suhteet ovat jatkuvassa muutostilassa, samaan aikaan intiimisti ja mahtailevasti. AJIMA kyseenalaistaa väsymättä rutiininomaisen halumme tehdä pysyviä oletuksia toisistamme ja itsestämme.

AJIMAn on ohjannut ja sen koreografian, tila- ja valosuunnittelun on tehnyt berliiniläinen koreografi Marc Philipp Gabriel. Lavalla nähdään tanssija-esiintyjä Maija Karhunen.

Esitykset
17.01. klo 19 Zodiak Stage

19.01. klo 12
20.01. klo 19*
21.01. klo 15**
23.01. klo 12

*Teosalustus
**Taiteilijatapaaminen

Liput: 27,50/20,50/16,50 €

Esitys: Maija Karhunen
Konsepti, koreografia, video: Marc Philipp Gabriel
Näyttämö & puvut: Friederike Meese
Alkuperäistuotanto: Hochschulübergreifendes Zentrum Tanz Berlin (HZT)

Tukija: Goethe Instititut / NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN) International Guest Performance Fund for Dance, which is funded by the Federal Government Commissioner for Culture and the Media on the basis of a decision by the German Bundestag.

www.zodiak.fi


Alennuslippuihin oikeuttavat kortit (lapsi alle 16-v, opiskelija, työtön, siviilipalvelus- ja varusmiehet, eläkeläinen, teatterialan ammattilainen, Nuoren Voiman jäsenkortti, eurooppalainen nuorisokortti) tarkistetaan tapahtuman ovella.