Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.8.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Magic Meredith & Malamujér

Magic Meredith & Malamujér liput
Takaisin

Ladataan...

Magic Meredith 

Intensiivisistä ja energisistä keikoistaan tunnetun Magic Meredithin syyskuussa julkaistava toinen albumi kuullaan ensimmäistä kertaa Bar Loosessa. Toinen albumi on edeltäjäänsä harkitumpi ja synkempi kokonaisuus, joka luottaa syvempiin äänimaisemiin, särövalleihin ja tummanpuhuvaan läsnäoloon, joita väritetään psykedeelisen rockin ja shoegazen utuisuudella. Vuonna 2014 julkaistu grungehtava debyytti Dive vei yhtyeen ensimmäistä kertaa festivaalilavoille ja myöhemmin ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle.

Malamujér

Malamujér on Kortesjärveltä havaittu liittouma, joka nojaa vahvasti vaihtoehtorokin, progen ja psykerokin kulmakiviin. Se yhdistelee kaiunsäröisiä harmonioitaan ja hypnoottisprogressiivisiä rytmejään vieden ne painostaviin eskalaatioihin ja mustanpuhuviin syövereihin. Malamujér on viimeistelemässä seuraavaa kokopitkäänsä, minkä on määrä ilmestyä tulevan syystalven aikana. Aikaisempi vuodenvaihteessa päivänvalon nähnyt 'Savra Vatnal' vei teoksen soimaan kesällä 2017 Provinssiin ja Naamat -festareille.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.