EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 29.3.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Machinae Supremacy (SWE), One Morning Left, High School Dropouts

Machinae Supremacy (SWE), One Morning Left, High School Dropouts Liput
Takaisin

Ladataan…

Vuoden 2017 keväällä viimeksi Suomessa vieraillut Machinae Supremacy palaa maahamme!

Machinae Supremacy julkaisi seitsemännen albuminsa joulukuussa 2016. Into the Night World liikkuu laajasti metallin tyylisuunnissa ja maustaa kokonaisuutta chiptune-soundeilla. Levyn tiimoilta bändi on keikkaillut ympäri maailmaa. Euroopan maiden lisäksi heavysta poppia ja popista heavya tekevä bändi on soittanut mm. Yhdysvalloissa.

Suomen varhaiskeväässä 2018 Machinae Supremacyn kanssa kiertää kotimainen metalcore-yhtye One Morning Left, joka juhlii vuonna 2018 10-vuotista olemassaoloaan.

Pop-punk is not dead, ja tamperelainen High School Dropouts on elävä esimerkki tästä! Häpeilemättömästi yhtye on valinnut settiinsä juuri ne korneimmat ja ällöimmät pop-punk -hitit ysärin puolivälistä 2000-luvun puoliväliin, joilta kukaan ei ole voinut välttyä, ja jotka kummasti pistävät edelleen pään nyökyttelemään. Ehdottoman hauska energiapommi jokaiselle vanhalle Green Day, The Offspring, Blink 182, Good Charlotte ja Sum41 -fanille!

Illan aikataulu:
21:00 One Morning Left
22:15 Machinae Supremacy
n. 23:30 High School Dropouts

www.machinaesupremacy.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, jos jäljellä.