EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.8.2017  /  On The Rocks  /  Helsinki

Lauri Schreck, Jannike

Lauri Schreck, Jannike Liput
Takaisin

Ladataan…

Lauri Schreck on helsinkiläinen multi-instrumentalisti, lauluntekijä ja pedagogi, joka on noussut tunnetuksi viime aikoina  huikeilla live-esiintymisillään niin Talent Suomi ohjelmassa kuin lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Omien keikkojensa lisäksi Laurin voi myös bongata useiden Suomen eturivin artistien rinnalta tuomassa oman sähköisen säväyksensä kantele- ja kitaravirtuositeetillaan.

Lauri on päivittänyt perinteisen suomalaisen kansallissoittimemme kanteleen nykypäivään ja valloittanut maagisilla esityksillään niin kotimaista kuin kansainvälistä yleisöä. Monipuolinen ohjelmisto kattaa niin klubikeikat kuin festivaalit sekä pienimuotoiset ja mittavat yritystapahtumat.


Jannike Sandström on saanut lentävän lähdön kansainväliselle musiikkiuralle. Uudella ”The Girl in The Picture” -albumilla vierailee mm. Guy Chambers, joka tunnetaan monen Robbie Williamsin superhitin takaa.

Biisintekijöiden joukossa on kansainvälisiä tekijöitä, joiden biisejä on mm. Whitney Houstonin, Celine Dionin ja Backstreet Boysin levyillä. Jannikella on levytyssopimus saksalaisen levy-yhtiön kanssa ja albumi ilmestyy kesäkuussa myös Saksassa ja Aasian markkinoilla.

Suomessa Janniken albumi The Girl in The Picture voitti paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen huhtikuussa 2017.

www.facebook.com/laurischreckmusic/
www.facebook.com/jannikeofficial


20.00 ovet auki
21.00 Lauri Schreck
22.00 Jannike
23.30 Rockdisco dj


Enn.alk. 8,50€, ovelta 9€
OTR-kantiskortilla enn. alk. 6,50€, ovelta 7€

Lippu oikeuttaa jäämään keikkojen jälkeen Rockdisco-klubille.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.