EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 21.9.2017  /  Painotalo  /  Äänekoski

Lauri Porra Flyover Ensemble

Lauri Porra Flyover Ensemble Liput
Takaisin

Ladataan…

Lauri Porra on säveltäjä ja muusikko, joka on tunnettu ehkä parhaiten metalliyhtye Stratovariuksen basistina. Hän on soittanut myös Emma Salokoski Ensemblen, Kotipellon, Crazy Worldin, Ben Granfelt Bandin ja Warmenin riveissä. Porra on julkaissut kolme sooloalbumia, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2015.

Lauri Porra on musiikkialan moniosaaja, joka on säveltänyt kolmen sinfoniaorkesteriteoksen lisäksi paljon musiikkia elokuviin, tv-sarjoihin, mainoksiin ja radioon ja toiminut myös opettajana Sibelius-Akatemiassa ja Metropolian ammattikorkeakoulussa.

Lauri Porra Flyover Ensemble koostuu viidestä suomalaisesta huippumuusikosta. Yhtyettä johtaa Lauri Porra, joka toimii myös yhtyeen basistina.

Yhtyeen muut jäsenet: Lauri Porra (basso), Mikko Kosonen (kitara), Aki Rissanen (koskettimet), Juho Viljanen (pasuuna), Ville Pynsi (rummut).

Lauri Porran bassoklinikka samassa tilassa klo 17.30. Klinikalle on vapaa pääsy.

www.aanekoski.fi/ajankohtaista/tapahtumat/musiikki/lauri-porra-flyover-ensemble


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30

Esityksen kesto n. 75 min