EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 27.9.2017  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Lauri Porra Crazy World

Lauri Porra Crazy World Liput
Takaisin

Ladataan…

Lauri Porra Crazy World korvaa Flyover Ensemblen Möysän keikan keskiviikkona 27.9.2017

"Yhtyeen sisällä tapahtuneen sairastapauksen takia emme pystyisi esittämään Flyover Ensemblen konserttia kokonaisuudessaan, joten päätimme yhdessä että on parempi siirtää Lauri Porra Flyoverin Lahden keikka myöhemmäksi. Olen odottanut uuteen Möysään pääsemistä niin innolla etten mitenkään malta olemaan tulematta paikalle huomennakaan soittamaan. Ex tempore tilanne vaatii bändin joka pärjää kovemmissakin kulmissa, joten Möysään saatiin kuin ihmeen kaupalla pikavaroitusajalla paikkaamaan kunnon superkokoonpano: Crazy World", toteaa Lauri. 

Crazy Worldin soittajakaarti ei erillisiä esittelyjä kaipaa. Bassoa soittaa Lauri Porra, Kitarassa Timo Kämäräinen, Koskettimissa Esa Kotilainen, Rummuissa Anssi Nykänen ja Lauluja ja poppamiehen tonttia hoitaa Mika Järvinen. Kaksi levyä julkaisseen kokoonpanon musiikki kulkee jossain Led Zeppelinin, progen ja psykedeelisten avaruusjamien välimaastossa. "Uskon että kovista livekeikoistaan tunnettu bändi ei jätä ketään huomenna kylmäksi" -Sanoo Mössön Antti Puhakka.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan illan keikalle.

Flyover Ensemble palaa Lahteen heti kun korvaava päivämäärä saadaan sovittua. Käyttämätön lippu kelpaa sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Muutoksesta johtuen ennen 26.9.2017 klo 19:00 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Showtime 20:00