EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 29.9.2017  /  45 Special  /  Oulu

Lapin Helvetti, Kumikameli, AOM

Lapin Helvetti, Kumikameli, AOM Liput
Takaisin

Ladataan…

Lapin Helvetti luottaa ilmaisussaan voimalla leukaperiin iskevään rupiseen metalliin. Yhtye kasattiin loppuvuodesta 2016 jo 80-luvulla toimintansa aloittaneen Terveet Kädet-nimisen torniolaislähtöisen hardcorebändin raunioille. Lapin helvetin musiikkissa hc-vaihdetta ei ole unohdettu, vaikka tyyli onkin vaihtunut äkkipikaisesta hc-rytistyksestä reippaasti metallisempaan suuntaan. Lapin Helvetti koki ensiesiintymisensä Hämeenlinnassa joulukuussa 2016 kun entisten Sepultura-muusikoiden Max ja Igor Cavaleran Return To Roots -spektaakkeli halusi nimenomaan tämän suomalaisyhtyeen illan lämmittelijäksi. Keikka myytiin loppuun, ja Lapin Helvetin esiintymistä kehuttiin jälkeenpäin vuolaasti. Oululaisyhtyeen pieksännästä kajastaa läpi vaikutteet Slayeristä, Venomista, Motörheadista ja Dischargesta.

**

Kumikameli syntyi itärajan pinnassa 20 vuotta sitten vastineeksi kitararokille. Loogista kyllä tämän päivän Kumikameli on äänekäs kitarayhtye. Yhtyeen alkuaikojen haitarivetoisista lastenlauluista on kuljettu pitkä, kymmenen albumin mittainen tie. Matkan varrella Kamelin kokoonpano on elänyt, mutta alusta asti mukana on ollut "Liiterin piru", vokalisti ja biisienkirjoittaja Toppo Koponen, joka tunnetaan myös Eläkeläisten runosuonesta vastaavana.

Lyriikoiden moniselkoisesta ja kiitellystä Suomen kielestä huolimatta Kumikamelin levyjä on julkaistu mm. Ruotsissa, Saksassa ja Venäjällä. Kierot koukut tarttuvat, vaikka kieltä ei ymmärtäisikään...

**
AOM on vuoden 2010 ensimmäisenä päivänä perustettu, Helsinkiä tukikohtanaan pitävä, mutta ympäri Suomea alituiseen ristiin rastiin reissaava rock-yhtye. Juuret ovat idässä, meininki on katossa!

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00