EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27. - Su 28.10.2018  /  Wanha Satama  /  Helsinki

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2018

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit järjestetään jo viidettä vuotta, tällä kertaa laajennetussa tilassa Helsingin Wanhassa Satamassa.

Tapahtuma on oikea paratiisi lakritsin ja salmiakin ystäville! Saat muun muuassa kokea uusia makuelämyksiä lakritsimaistiaisissa ja workshopeissa, osallistua kilpailuihin ja nauttia lakritsi-inspiroidusta viihteestä sekä ruuasta että juomasta. Tietenkin saatat myös löytää uuden suosikkilakusi useiden näytteilleasettajien luona.


FESTIVAALIEN HISTORIAA
Festivaalien järjestäjänä toimii Tuija Räsänen, joka on järjestänyt Tukholman Lakritsifestivaalit vuodesta 2009. Hän on Ruotsin kyvykkäimpiä lakritsin asiantuntijoita. Idean festivaalien järjestämisestä Räsänen sai huomattuaan, kuinka lakritsi herätti tunteita ja muistoja asiakkaissa, jotka olivat huomanneet, että hän oli alkanut myydä myös lakritsia suklaamyymälässään vuonna 2008.

Liput 10€ ennakkoon, ovelta 13€.

Tapahtuma Facebookissa

www.lakritsifestivaalit.com


Ikäraja: Ikärajaton

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.