EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.2.2018  /  GONG  /  Turku

Laineen Kasperi, Nimi Muutettu

Laineen Kasperi, Nimi Muutettu Liput
Takaisin

Ladataan…

Rap-pioromantikko Laineen Kasperi kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä.

Nyky-Suomen tarkkailija ottaa terävästi hampaisiinsa yhteiskunnan ongelmat, mutta osaa myös nauttia katujen pienistä iloista. Maailma on lavea, Kasperi vetää luontevasti Ismo Alangon kanssa Suomi-krappia ja sopii myös punk-festareille kuin keesi päähän.

Myöhäisillan keikan avaa "Nimi muutettu", joka on kolmihenkinen turkulais-tamperelainen hip hop -kokoonpano. Mikissä ovat Masaman ja Iso-Larski, DJ Johnny D vastaa tuotannosta ja pitää tahdit tiukkana myös levarien takana. Biiseissä nojataan hip hopin ysäriestetiikkaan – kantaaottavuutta unohtamatta. Kolmikon debyyttisinkku musiikkivideolla ryyditettynä on aivan oven takana, joten sillä välin sinä, nälkäinen kuulija, voit vaikkapa tutustua jäsenten aiempaan tuotantoon. Masaman on vaikuttanut Turun hip hop -kentällä jo pitkään artistinimellä Isimasa. Mikkelistä maailmalle ponnistaneet Iso-Larski ja DJ Johnny D julkaisevat musiikkia duona nimeltä Kahen keikka.
https://www.facebook.com/kahenkeikka/

www.facebook.com/events/736974486504032


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 24:00

Liput ovelta 13 €, mikäli vielä jäljellä.