EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.6.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Laineen Kasperi, Liigalaiset

Laineen Kasperi, Liigalaiset Liput
Takaisin

Ladataan…

Bar Loosessa vietetään lauantaina 16.6. paikan toisen ohjelmapäällikön syntymäpäiviä. Juhlan kunniaksi paikalle on buukattu parhaat bändit ja paras mahdollinen show!

Illan tulee käynnistämään timanttinen stadilaispumppu Liigalaiset, joka kuvaa meininkiään seuraavasti: Liigalaiset is an instrumental high energetic meltingpot 420hz party fuel from Helsinki, Finland. Luvassa siis korkealentoista instrumentaalitykittelyä, joka kiepauttaa kuulijansa kölin alta kuuhun ja takaisin.

Bileiden toisena esiintyjänä nähdään juuri uuden Vihapuheita ja rakkauslauluja -pitkäsoiton julkaissut Laineen Kasperi, jonka kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä. 

Nyky-Suomen tarkkailija ottaa terävästi hampaisiinsa yhteiskunnan ongelmat, mutta osaa myös nauttia katujen pienistä iloista. Maailma on lavea, Kasperi vetää luontevasti Ismo Alangon kanssa Suomi-krappia ja sopii myös punk-festareille kuin keesi päähän.

Bändien jälkeen ilta jatkuu diskolla, jossa levyjä pyörittämässä maineekkaat Cheap Thrills DJ:t!

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.