Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.3.2017  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Laineen Kasperi + Tre Funk III

Laineen Kasperi + Tre Funk III liput
Takaisin

Ladataan...

Rap-pioromantikko Laineen Kasperi kuuluu viimeisten boheemien seuraan. Alan veteraanin kulttistatus on muotoutunut Kaucasin kautta monimuotoiseksi soolouraksi. Viime vuosina Palava kaupunki -rytmiryhmä on täydentänyt Kasperin runolaulun slaavilaisella pelimannipauhulla ja pistänyt bileet pystyyn pitäjässä kuin pitäjässä. Nyky-Suomen tarkkailija ottaa terävästi hampaisiinsa yhteiskunnan ongelmat, mutta osaa myös nauttia katujen pienistä iloista. Maailma on lavea, Kasperi vetää luontevasti Ismo Alangon kanssa Suomi-krappia ja sopii myös punk-festareille kuin keesi päähän.

 

Tre-Funk III on bändi, jonka muodostavat Haamu, Hannibal sekä 6mäki. Bändi on osiensa summa, joka on perustettu irtiottona jäsentensä aiemmista projekteista. Tre-Funk III julkaisi esikoisalbuminsa Planeetta Funk lokakuussa 2016. Debyyttialbumi on kerännyt ylistystä erityisesti funkiin ja syniin perustuvasta äänimaailmasta sekä poikkeuksellisen toimivasta räppäreiden välisestä dynamiikasta. Tre-Funk III on funkkaava musiikillinen trippi, joka huumaa kuulijansa niin lavalla kuin levyllä!

 

(Pe-La välinen yö)

www.facebook.com/laineenkasperi/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 00:00
(Pe-La välinen yö)

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.