EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.9.2017  /  GONG  /  Turku

Kynnet, Mäsä

Kynnet, Mäsä Liput
Takaisin

Ladataan…

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtyeen viisihenkisen livekokoonpanon kohdalla voidaan puhua jo jonkinlaisesta superkokoonpanosta. Yhtyeen jäsenten muita yhtyeitä ovat mm. Charm Bags, French Films, Seksihullut, Sofa Pets ja Teksti-TV 666. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin viime vuoden maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti Vicen musiikkisivun Noiseyn kautta. Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Kynnet julkaisi viime vuonna kaksi kasettia. Tänä vuonna yhtye on julkaissut jo kahden aiemmin julkaistun kasetin niputtavan LP:n ja seiskatuumaisen. Yhtye julkaisee elokuun lopussa uuden albumin Soit Se Silti -levy-yhtiön toimesta.

Mäsä soittaa yleisurheilurokkia ja on tunnettu viihdyttävistä keikoistaan. Mäsä tekee spontaaneja hittibiisejä. Yhtye perustettiin Jyväskylässä vuonna 2014. Parhaillaan Mäsä valmistelee tulevaa albumiaan, joka julkaistaan syksyllä. Mäsä rokkaa. Mäsä hakkaa. Mäsä bailaa!

www.facebook.com/kynnetband/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.