EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.2.2018  /  Yökerho Soolo  /  Kotka

Kube x Eevil Stöö

Kube x Eevil Stöö Liput
Takaisin

Ladataan…

Eevil Stöö on hylätty talo. Kube on kiehuva soossi. Räppäreiden ensimmäinen yhteis-ep on ennenkuulumaton Pomo Sapiens. Monsp julkaisi kahden suomiräpin omaäänisimmän lyyrikon yhteislevyn perjantaina 15. joulukuuta. 5 biisin EP:llä Kube ja Stöö kokkaa, broccolit choppaa, träppää, ja jopa vähän flexaa, mutta ennen kaikkea räppää niin, ettei ole aiemmin kuultu.

Julkaisua juhlitaan keväällä kattavan yhteiskiertueen voimin, joka kattaa laajalti koko Suomen. Yhteiskiertueella kuullaan EP:n biisien lisäksi myös artistien parhaat soolosinkut, joten ilta ei jätä ketään kylmäksi.

Studion eteen on pullupattu uudenkarheassa avopakussa, josta särötetty subi on pamauttanut katon Helvetin tuuliin. Sanomattakin on selvää, että sticky icky on vetänyt Stöön ja Kuben jälleen hemmetinmoiseen ikijäähän. Puhelin soi pöydällä, mutta kukaan ei vastaa. Kattilassa kupliva soossi on saanut kolme Michelin-tähteä, mutta bandoa ei löydy mistään. Kuben ja Pehmee Goon tikitykset viiraavat korvien välissä

EP:ltä torstaina 7.12. julkaistu Avopaku -sinkku nousi suoraan Spotifyn TOP50-listalle ja YleX nosti biisin kanavan soittolistalle. EP:n eka sinkku Kolme Michelin Tähtee meni samoilla merkeillä eli hieno meno. Kube & Eevil Stöö kiertävät yhteiskeikoille EP:n tiimoilta 2018 aikana, tsekkaa kundien somekanavia. Ja huomio: Vinyylikin on tulossa, julkaisupäivä ilmoitetaan piakkoin.

www.barsoolo.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Ennakkolippu oikeuttaa jonon ohitukseen.