EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.6.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Konala Cartelli, JXO, DJ Yollu

Konala Cartelli, JXO, DJ Yollu Liput
Takaisin

Ladataan…

Konala Cartelli palaa keikkalavoille pitkän tauon jälkeen! Tämä suomiräpin Wu-Tangiksikin tituleerattu kokoonpano muodostuu kuudesta jäsenestä: Gabi, Mängi, Stabi, Veejay, Visva ja DJ Jivefunk.

Yhtyeen viimeisin julkaisu "N.O.P.P." nousi parissa päivässä Spotifyn viraalilistan kärkisijoille pysytellen siellä useamman viikon, mikä osaltaan kertoo Cartellin vankasta pinnan alla kytevästä suosiosta. Kappaletta on kuunneltu nyt jo yli 80 000 kertaa, mikä on underground-maailmassa kova määrä. Suomiräpin UG-jätti voitti debyyttilevyllään "Kämmenlaiva" muun muassa Basso.fi:n vuosiäänestyksessä vuoden hiphop-levy -kategorian.

KC on biittien, läppien, flown ja ulosantiensa osalta kirjava kattaus alan parhaimmistoa. Bändiltä löytyy vahvoja kertosäkeitä siinä missä raakaa boompap-poljentoa vaativampaankin makuun. Laajasta tyylikirjostaan huolimatta bändille ominainen soundi on helposti kuultavissa. Kumartamattomasti omalla tiellään kulkenut bändi on ollut keikkatauolla vuodesta 2006 saakka, mutta uusien ja vanhojen faniensa iloksi bändi palaa nyt uusien biisien myötä nähtäväksi ja kuultavaksi.

Illassa ovat mukana myös huikeassa nosteessa oleva ja The Gameakin (US) lämpännyt JXO sekä DJ Yollu.

 

www.facebook.com/konalacartelli/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 22:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.