EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 20.5.2017  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Koljosen Tiekiista, Kivesveto Go-Go, Kehonrakentajat, Grillijono K.O.

Koljosen Tiekiista, Kivesveto Go-Go, Kehonrakentajat, Grillijono K.O. Liput
Takaisin

Ladataan…

Koljosen Tiekiista

Kyllähän se näin on, että se kovin bändi perustetaan tuhannen päissään naaman levätessä ravintolapöytään. Koljosen Tiekiista tosin ideoitiin kuivissa olosuhteissa Viikate-yhtyeen kesäisellä keikkamatkalla vuonna 2008. Jäljellä olevien kilometrien nielemisen tahdittajana toimi 80-luvun loppupuolen TV-sarja Fakta Homma ja musiikillisena innoittajana 80-luvun alun Suomi-HC-punk. Väkevän tulkinnan taustalta löytyy siis kestosuosikkeja suomalaisen TV-viihteen ja underground-kulttuurin saralta. Yhtye on tähän päivään mennessä julkaissut viisi täyspitkää albumia; Ei kuule mitään, ei nää mitään, ei sano mitään (2010), No sleep ´til Konela - live (2011), III (2012), K.A.A.K.K.O. (2014) ja Heka Metal (2015). Vakavasti otettava huumoribändi julkaisee uutta materiaalia tasaisen tappavasti ja keikkailee harvakseltaan. Missä oikeus, missä vääryys!

Kivesveto Go-Go

Kivesveto Go-Go Kouvolasta on soittanut melodista huutokertsipunkrokkiaan jo kunnioitettavat kymmenen vuotta. Yhtyeen markkinointisuunnitelmassa on julkaista keväällä kaksi seiskatuumaista vinyyliä uutta materiaalia, joka täydentää Vesipäät-EP:n (2016) aloittaman trilogian.

Kivarit on julkaissut useita äänitteitä, jotka ovat kaikki loppuunmyytyjä. Yhtyeen biisejä on streamattu satojatuhansia kertoja. Bändi on soinut radiossa Teoston mukaan ainakin kolme kertaa. Kivarit ei ole tehnyt TV-esiintymisiä. Keikkamatkoilla Kivarit kuuntelevat bändejä, joilta he ovat saaneet musiikillista innostusta. Autossa tiuhaan soivat Kyre ja Duunarit ja NOFX. Kärsä diggaa jatsia. Sanoitukselliset ideat bändi on hakenut Toto-peleistä ja muista kuulemistaan jutuista.

www.rytmikorjaamo.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

20:00 Ovet
21:00 Kehonrakentajat
21:45 Grillijono K.O.
22:30 Kivesveto Go-Go
23:15 Koljosen Tiekiista 

Liput ovelta 12 €, jos jäljellä.

Rytmisbussi sahaa jonain keikkailtoina Karman ja Rytmikorjaamon väliä. Tarkista Rytmisbussin keikkakohtaiset aikataulut sekä tarkemmat lisätiedot täältä.