EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 19.5.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Knucklebone Oscar - 25v taiteilijajuhla (feat. Tuomari Nurmio)

Knucklebone Oscar - 25v taiteilijajuhla (feat. Tuomari Nurmio) Liput
Takaisin

Ladataan…

Knucklebone Oscar - 25v taiteilijajuhla (feat. Tuomari Nurmio)

Livenä Tuomari Nurmio &  Knucklebone Oscar 'Judge Meets The King' -yhteislevyn julkaisutunnelmissa. Lisäksi juhlassa Oscarin eri kokoonpanoja ja kollaboraatioita vuosien varrelta, mm. ensimmäinen "The Hitmen" -bändi, UMK:ssa viime vuonna Oscarin kanssa esiintyneet The Shangri-La Rubies, Eero Raittinen, gospelkuoro sekä useita muita yllätyksiä ja vieraita TBA. Mukana myös julkaisijoiden, Weird Antiques-häiskien myyntiosasto.

Knucklebone Oscarin tavaramerkki on aina ollut rokkenroll, blues ja ultravilli liveshow. Mies on vuosien varrella edustanut Suomea bluesin MM -kisoissa, tähdittänyt täyspitkää teatterielokuvaa, kiertänyt Kiinassa, tarjoillut UMK:ssa hulvattoman burleskishown, esittänyt gospelia ja tuhonnut yli kaksisataa kitaraa. Oscar has done and seen it all. 19.5 juhlitaan jo 25 vuotta jatkunutta rouhimista. Luvassa on hulvaton ja monipuolinen ilta jossa fokuspisteitä on Oscarin ja Tuomari Nurmion uuden levyn julkaisu ja ensiesitys livenä.

 

www.facebook.com/events/227602297982720/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.