Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.1.2017  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Kitsuné Club Night: Tkay Maidza (AUS), Young Franco (AUS), Soft Focus, D.R.E.A.M

Kitsuné Club Night: Tkay Maidza (AUS), Young Franco (AUS), Soft Focus, D.R.E.A.M liput
Takaisin

Ladataan...

KITSUNÉ-LEVYMERKIN ERIKOISILTA ÄÄNIWALLI-KLUBILLE

Elektroniseen- ja indie-musiikkiin keskittyvä pariisilainen levy-yhtö ja muotitalo Kitsuné järjestää Helsingissä Ääniwalli-klubilla erikoisillan, jonka ohjelmistossa nähdään sekä Kitsuné-labelin australialaiset artistit Tkay Maidza ja Young Franco sekä kotimaisia elektronisen musiikin nimiä. Lauantaina 28. tammikuuta toteutuvan tapahtuman liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vuonna 2002 perustettu Kitsuné tunnetaan erityisesti vuodesta 2005 lähtien ilmestyneestä Kitsuné Maison -kokoelmasarjasta, jonka osat ovat olleet merkittäviä uuden elektronisen musiikin esittelijöitä. Vuosien verralla levymerkki on julkaissut satoja levyjä Cut Copyn, Hot Chipin, Phoenixin ja Two Door Cinema Clubin kaltaisilta artisteilta.

Synapoppia ja hiphopia yhdistelevä Tkay Maidza on kiertänyt maailmaa Years & Yearsin ja Charli XCX:n seurassa sekä tehnyt yhteistyötä Killer Miken ja  Martin Solveigin kanssa. Azealia Banks- ja Santigold-vertauksia keränneen artistin esikoisalbumi ilmestyi lokakuussa.

Disclosuren tyylistä elektronista musiikkia tuottava Young Franco tunnetaan puolestaan deep housen ja indie-henkisen tanssimusiikin välimaastoon sijoittuvasta materiaalistaan. Marraskuussa uusimman singlensä "Miss You" julkaisseen artistin suurimpia hittejä ovat "Drop Your Love" ja "Don't U Want Me".

www.facebook.com/TkayMaidzaMusic

www.facebook.com/yfrnco

www.facebook.com/softfocuslife

www.facebook.com/dream.music.archives


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-03:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.