EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 22. - To 31.5.2018  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Key Discoveries piano festival

Key Discoveries piano festival Liput
Takaisin

Ladataan…

Pierre Boulez in memoriam - Paavali Jumppanen, piano
22.5. klo 19, Ritarihuone

Pierre Boulez kuuli vuonna 2000 megalomanisen toisen pianosonaattinsa Paavali Jumppasen soittamana ja esityksestä innostuneena kutsui nuoren suomalaispianistin levyttämään kaikki sonaattinsa. Ranskalaismestarin muistokonsertissa Jumppanen soittaa aikanaan musiikkimaailmaa ihastuttaneet ja vihastuttaneet sonaatit ja kertoo teosten lomassa yhteistyöstään Boulezin kanssa.

Valentin Silvestrovin moninaiset maailmat - Aleksei Ljubimov, Jana Ivanilova, Stas Malyshev
24.5. klo 19, G-18

Valentin Silvestrovin ainutlaatuinen äänimaailma on pääosassa pianisti Aleksei Ljubimovin ensikonsertissa tällä festivaalilla, jossa hän esiintyy sopraano Jana Ivanilovan ja viulisti Stanislav Malyševin kanssa. Yhdessä taiteilijat esittävät kunnianosoituksen Silvestrovin monille maailmoille, jotka ulottuvat hänen varhaisista avantgarde-töistään hänen viimeaikaisten sävellystensä melodiseen ja osittain retrohenkiseen tyyliin.

Pianisti Kiril Kozlovsky esittelee meille Silvestrovin elämää ja teoksia klo 18:45 alkaen ja juontaa konsertin jälkeisen keskustelun esiintyjien kanssa. Juuri 80 vuotta täyttänyttä säveltäjää juhlistava konsertti antaa yleisölle harvinaisen tilaisuuden tutustua Silvestrovin musiikkiin sen koko rikkaudessa.

Alexei Ljubimov ja Tuija Hakkila nelikätisesti
25.5. klo 19, Balderin sali

Legendaarinen historiallisen musiikin asiantuntija Aleksei Ljubimovin esittää yhdessä Suomen uraauurtavan fortepianistin Tuija   kanssa Mozartin ja Johann Christian Bachin teoksia historiallisella fortepianolla ja väliajan jälkeen Igor Stravinskin ja Erik Satien teoksia niiden sävellyshetkeen sopivalla vuosisadan ikäisellä Steinwayn konserttiflyygelillä Balderin salissa. Konsertti huipentuu Erik Satien ja ohjaaja René Clairin yhteistyöhön, "Entr'acte"-elokuvaan, jonka musiikin Darius Milhaud on sovittanut neljälle kädelle.


Ikäraja: Ikärajaton

Konserttien kesto n. 2h

Ovella myynnissä lippuja vain käteisellä.