EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - La 7.7.2018  /  Ahvensalmen kenttä  /  Kemijärvi

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Pohjois-Suomen suurin musiikkifestivaali Kemijärven Yöttömät Yöt saa yllätysvahvistuksen maailmalta, kun legendaarisen CCR-yhtyeen musiikkia soittava Creedence Clearwater Revived liittyy mukaan tapahtuman artistikaartiin. Jo viidettä kertaa peräkkäin pidettävän festivaalin toiseksi ulkomaiseksi päävieraaksi saapuu monista hiteistään tunnettu maailmankuulu brittilaulajatar Bonnie Tyler.

Lisäksi tapahtumassa nähdään mittava joukko kotimaisia huippuja, joista perjantaina 6. heinäkuuta esiintyvät: Paul Oxley's Unit, Elastinen ja Kasmir. Lauantaina 7. heinäkuuta nousevat lavalle Bonnie Tylerin lisäksi Uniklubi, Jonne Aaron ja Eini.

Kemijärven Yöttömät Yöt on ollut koko historiansa ajan huippusuosittu ja tapahtuma onkin selkeästi paaluttanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä, ja yleisö niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa tietää ja tuntee sen.

Perjantai

Creedence Clearwater Revived
Paul Oxley's Unit
Elastinen
Kasmir

Lauantai

Bonnie Tyler
Uniklubi
Jonne Aaron
Eini

www.facebook.com/kemijarvenyot


Ikäraja: Ikärajaton

Anniskelualueet: K-18

2pvä liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Portit auki:
Pe 6.7. klo 17:00
La 7.7. klo 16:00