EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.10.2017  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Kaseva - Tänään ja eilen -juhlakonsertti

Kaseva - Tänään ja eilen -juhlakonsertti Liput
Takaisin

Ladataan…

Tamperelaisyhtye Kaseva löysi muotonsa 1970-luvun alussa. Sittemmin bändistä kasvoi yksi manserockin suurista nimistä, jonka tunnetuimpia kappaleita ovat Stripteasetanssija, Mari, Vanha mies, Tyhjää, Pena ja Kun maailma elää.

Kasevan valtti alusta asti on ollut poikkeuksellinen musikaalisuus. Yhtyeen biisit ovat herkkiä ja melodisia ja orkesterissa on huomattavaa lauluvoimaa. Stemmalaulu on yhä Kasevan suuri vahvuus.

Kaseva julkaisi 25. elokuuta uuden albumin. Tänään ja eilen -levyllä kuullaan Mikko Jokelan ja vuonna 1989 menehtyneen Asko Raivion tekemiä ennenjulkaisemattomia biisejä, uusia live-taltiointeja kuluvalta vuodelta sekä nippu Kasevan suurimpia hittejä. Ennen Tänään ja eilen -kokonaisuutta Kaseva on julkaissut yhteensä kolme uutta musiikkia sisältävää albumia ja yhden kokoelman.

Uuden julkaisun kunniaksi Kaseva tekee juhlakeikan kotikaupungissaan perjantaina 20. lokakuuta. Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella mennään ajassa taakse- ja eteenpäin. Kun Kaseva soittaa, nostalgiaa ei voi välttää, mutta samalla eteen piirtyy näky musiikin iättömyydestä: Kaseva tuntuu bändiltä, joka on aina ajankohtainen.

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Showtime 20:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

 

https://www.kaseva.fi/

https://www.facebook.com/Kasevaofficial