EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 26.1.2018  /  45 Special  /  Oulu

Karri Koira + Raappana

Karri Koira + Raappana Liput
Takaisin

Ladataan…

 

Mammat riivaa biisin myötä suureen suosioon noussut Karri Koira myi heti ensimmäisellä soololevyllään kultaa. Karri Koiran hittejä ovat mm. platinaa myynyt Lähe mun kaa ja Kaikki tai ei mitään. Karri Koiran ääni siivitti myös Särren Hesan naiset kesän 2015 superhitiksi.

Karri Koiran musiikki on kotimaista tanssittavaa R&B:tä ja hänen keikkansa ovat takuuvarmoja viihdyttäjiä niin klubeilla kuin festareillakin.

Karri Koira on pitkän linjan vaikuttaja kotimaisen rap musiikin saralla. Hänet tunnetaan tuottajana ja Vähäiset Äänet yhtyeen jäsenenä. Hän on vierailevana artistina mm. JVG:n kappaleilla TöttörööMitä sä siit tiiät (Heeeyyy) ja KMDOD.

Vuodesta toiseen lavat on otettu haltuun ja katsomot pysyneet täysinä.

--

Raappana on pitkänlinjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007.

Hän on julkaissut yhden mixtapen ja neljä studioalbumia, joista viimeisin Ennen aamunkoittoo julkaistiin vuonna 2015. Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet Maasta maahanKauas pois sekä Chilii, jolla vierailee Sini Yasemin. Megahitti Chilii oli yksi kesän 2016 stiimatuimmista kotimaisista kappaleista.

Uusin sinkku Kriipii on otettu hyvin vastaan. Se on julkaistu tämän vuoden maaliskuussa ja kerännyt jo reilusti yli miljoona kuuntelukertaa Spotifyssa. Oman tuotantonsa lisäksi Raappana on tehnyt musiikkia muiden maamme eturivin artistien kanssa ja vieraillut mm. JVG:n, Asan, Jukka-Pojan sekä Nopsajalan kappaleilla.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00