EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.3.2018  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Kanerva: Paritanssi -julkaisukonsertti, Sagolik

Kanerva: Paritanssi -julkaisukonsertti, Sagolik Liput
Takaisin

Ladataan…

Kanerva on lauluntekijä ja sanoittaja Helsingistä, jonka debyyttialbumi Paritanssi julkaistaan 2.3.2018. Levy on vahva ja intensiivinen kokonaisuus, joka tutkii pitkän parisuhteen kaarta alusta kirpeään loppuun saakka. Albumin julkaisee helsinkiläinen levy-yhtiö Texicalli Records. Lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter-perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi. Kanervan tekstien ote on kypsä ja avoin ja biiseistä löytyy tummia sävyjä, herkkyyttä ja rytmistä magiikkaa. Levyn muusikot ovat alan huippua ja tuottajina toimivat Kanerva sekä Hannu Pikkarainen (mm. Vesa-Matti Loiri, Samuli Putro, Johanna Kurkela).

Sagolik on Helsingissä 2008 perustettu kokeellista laulelmaa esittävä duo. Alunperin perinteisemmästä runomusiikista ponnistava Sagolik julkaisi syksyllä 2013 viiden kappaleen EP:n joka sisälsi itse säveltämää, sanoittamaa ja sovittamaa kokeellista laulelmamusiikkia. Juho Kanervon (sello) ja Stina Koistisen (laulu) saumattomassa yhteissoitossa kuuluu ystävyys, joka tekee musiikista rehellistä ja helpostilähestyttävää. Duon omintakeinen musiikki on laajan äänimaailman ja hiljaisuuden, valon ja pimeän sekä ruman ja kauniin, jatkuvaa vuoropuhelua.

Valhe on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 12€ / Korjaamolainen 11€

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alennukseen oikeuttava Korjaamolainen-kortti tarkistetaan tapahtuman ovella. Korjaamolaiseksi voit liittyä Korjaamon nettisivuilla osoitteessa www.korjaamo.fi

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.