EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 23.9.2018  /  Väinö Kallio  /  Helsinki

Kallio Jazz Season
Markus Niittynen Trio

Kallio Jazz Season Liput
Takaisin

Ladataan…

23.9. MARKUS NIITTYNEN TRIO

Markus Niittynen: piano
Tuure Koski : doublebass
Alessandro D'Anna: drums

Markus Niittynen on Suomalainen Jazzpianisti, säveltäjä ja kouluttaja. Hän on esiintynyt kotimaassa mm. April Jazzeilla ja Pori Jazzeilla. ja ulkomailla 20 maassa. Viimeisimmät levytykset ovat Markus Niittynen Japan Trio ( T5 Records, JPN) sekä Kaira Album, ( Svart Records, FIN ) Hänen jazzilmaisunsa sijoittuu moderniin mainstreamiin, kunnioittaen 50-60 luvun suuria mestareita.
Tuure Koski
on opiskellut Sibelius-Akatemiassa, jonka jazzmusiikin koulutusohjelmasta hän valmistui musiikin maisteriksi 1999. Hän on tunnettu useista yhtyeistä. Yksi merkittävimmistä on ollut progressiivisen jazzmusiikin lippulaiva XL, jossa hänen soittivat Jarmo Saari, Arttu Takalo ja Tomi Salesvuo. Hän soittaa nykyään muun muassa Mr. FoneBonen riveissä, Riku Niemi Orchestrassa ja Laura Sippola & Tuki -yhtyeessä.

www.facebook.com/events/250957535546615/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Kallio Jazz Seasoniin saatavilla myös Season Ticket (pääsy jokaiselle Kallio Jazz Season -keikalle), Half Season Ticket (sarjalippu, jolla voi lunastaa 0€-hintaisen lipun neljälle vapaavalintaiselle Kallio Jazz Season -keikalle).

Half Season Ticket: Neljän kerran sarjalipun numerolla voit lunastaa 0 € -hintaisia keikkalippuja mihin tahansa Kallio Jazz Season -tapahtumaan.

Valitse mieleinen tapahtuma ja lipputyypiksi: Lippu neljän kerran sarjalipulla.

Huomaathan, että liput on lunastettava etukäteen, eikä sarjalippu kelpaa tapahtumaan sellaisenaan. Yhdellä sarjalipun koodilla voit lunastaa yhden keikkalipun.

Myynti loppuu 23.9.2018 19:00.