EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - La 7.7.2018  /  Himos Park  /  Jämsä

Jysäri 2018

Jysäri 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Suomen suurin ysärimusiikkiin keskittynyt Jysäri-festivaali on jälleen potenssiin 90's! Festivaalilla nähdään jokaisen eurodance-fanin toivotuimmat artistit ja kokoonpanot.

Aiemmin julkaistun Scooterin ja Raptorin lisäksi koko ilmiön kotimaasta Saksasta tulevat eurodancen kuninkaalliset Mr President, Masterboy, Pharao, E-Rotic sekä DJ-kokoonpano 666. Pandora, E-Type ja Basic Element kuuluvat genren menestyneimpiin ruotsalaisartisteisteihin. Festarilla nähdään myös Me & MY, Daze sekä Alexia.

Kotimaisista tähdistä mukana ovat Movetron, Waldo's People, DJ Matti Airaksinen ja DJ Oku Luukkaisen Ultimate 90's Show with Solid Base, Mighty44 & Chorale.

Viralliset etkot virittävät tunnelmaan jo torstaina 5.7. Jysäri Warm Up -bileissä. Bileet sisältyvät kahden päivän festarilipun hintaan. Festarilavojen hiljentyessä jatketaan menoa Himos Areenalla aamuyön tunneille saakka, jossa tunnelmasta vastaa Jysärin legendaarinen Dj Ice K.

Festivaalin ohjelmaa täydennetään ja päiväkohtaiset liput avataan myyntiin kevään aikana.

www.jysari.fi
www.facebook.com/jysari
@jysarihimos #Jysäri

www.jysari.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-liput sisältävät:
- sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- monipuolisen VIP-menun VIP-alueella
- VIP-passin ja -rannekkeen
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut
- VIP-alue on K-18

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Majoitusvaraukset: puh. 020 711 9200 ja himoslomat@himoslomat.fi.
Himos-alueella festarialueen lähellä olevat mökit jo varattuja. Majoituspaikkoja on jäljellä vielä Patalahden rantamotellin huoneissa sekä hieman kauempana olevissa mökeissä.

BOX

BOXit ovat pop up -henkisiä kahden hengen mökkejä. BOX-mökissä majoittuvilla tulee olla 2 päivän festivaalilippu. Mökin saa käyttöönsä perjantaina klo 12.00 alkaen ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12.00 mennessä.

Mökki sisältää:

- kaksi sänkyä ja patjat. Liinavaatteet, peitot ja tyynyt tulee tuoda itse.
- yksi pistorasia.
- jääkaappi.
- siivous normaaliasumisen jäljiltä. Mikäli mökissä tapahtuu töhrimistä tai paikkojen hajottamista, peritään niistä korjaus- ja huoltomaksut.

BOXit sijaitsevat leirintäalueella karavaaniportin läheisyydessä. Auton voi parkkeerata mökin viereen. Asiakkaan käytössä ovat leirinnän normaalit festari-wc:t sekä konttisuihkut. Mökit jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Majoittujien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.