EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 5.9.2017  /  Steinway Piano Gallery  /  Helsinki

Joonas Haavisto "By The Sea" Soolokonsertti

Joonas Haavisto
Takaisin

Ladataan…

BY THE SEA
Joonas Haavisto - piano

Arvostettuun Steinway Artist -rosteriin toukokuussa liittynyt jazzpianisti Joonas Haavisto konsertoi Steinway Piano Galleryssä uudella ohjelmistolla, jossa kuullaan hänen omien sävellyksien lisäksi sovituksia mm. George Gershwinin ja Paul McCartneyn kappaleista. Meren ääreltä inspiraatiota saaneet kauniit melodiat ja rytmiset kuohut yhdistyvät Haaviston sävellyksissä dynaamiseksi kokonaisuudeksi, jossa improvisaatiolla on runsaasti tilaa.

Pianisti ja säveltäjä Joonas Haavisto (s.1982) on kansainvälisesti palkittu jazzmuusikko. Hän on levyttänyt useiden eri kokoonpanojen kanssa ja esiintynyt merkittävillä festivaaleilla sekä klubeilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa. Haavisto valittiin maailmankuulun pianobrändin Steinwayn Artistiksi viime toukokuussa. Artistius on kunnianosoitus, jolla halutaan tukea kansainvälisesti korkeatasoisten pianistien uraa sekä työolosuhteita. Steinway Artist -rosteriin kuuluvat mm. Vladimir Horowitz, Artur Rubinstein, Lang Lang, Keith Jarrett, Ahmad Jamal, Brad Mehldau sekä Robert Glasper.

Nousujohteista kansainvälistä uraa tekevä Haavisto on julkaissut trionsa kanssa kolme albumia: Blue Waters, Micro to Macro sekä oku. Joonas Haavisto Trion kolmas albumi oku (2016) julkaistiin Pohjoismaiden ja Japanin lisäksi Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Kiitetyn oku-albumin kappale Frozen nousi maailmanlaajuisen Apple Musicin A-listalla 2015- 2016 jazzsävellyksien top 10:een. Useat kansainväliset jazzjulkaisut ja sanomalehdet ovat antaneet erinomaisia arvioita uudesta levystä:

"One of the most talented pianists of his generation."
- Tobias Rapp, Der Spiegel (Nov 2016)

"One of the best piano trios in Europe."
- Sebastian Meissner, Sounds&Books (Nov 2016)

"A stunning pianist. Every tune sounds excellent!
- Takashi Kubota, Jazz Japan (February 2016)

"Latest masterpiece from the fast rising Nordic Star."
- Jazz Critiques Magazine (March 2016)

Joonas on myös esiintynyt kamariorkestereiden kuten Keski- Pohjanmaan Kamariorkesterin ja Lapin Kamariorkesterin solistina. Viime vuonna Cannesin Un Certain Regard sarjan voittaneessa Juho Kuosmasen ohjaamassa elokuvassa Hymyilevä mies on myös yksi Haaviston esittämä ja säveltämä kappale.

Haavisto on menestynyt myös soolopianistina ja voittanut kansainvälisen Jazz Improvizacija 2006 soolopianokilpailun Vilnassa. Lisäksi hän oli yksi semifinalisteista Nottingham International Jazz Piano Competitionissa 2010.

www.joonashaavisto.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Esityksen kesto n 50 minuuttia.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.