EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19.10.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Jess and The Ancient Ones, Sammal

Jess and The Ancient Ones, Sammal Liput
Takaisin

Ladataan…

19.10. Jess & The Ancient Ones, Sammal
Liput: 13,50/14,00
OTR-Kantiskortilla: 11,50/12€

Perjantaina 19.10. On The Rocksissa nähdään kaksi laadukasta Svart Recordsille levyttävää kotimaista orkesteria, joiden juuret ovat syvällä 60- ja 70-luvun koukeroisessa ja psykedeelisessä rockissa.

Jess and the Ancient Ones on tehnyt lukuisten pikkulevyjen ohella kolme täysimittaista levyä, jotka ovat haalineet arvostusta Suomen virallisen listan Top-10-sijoitusten lisäksi ympäri maailman. Uusin levy The Horse and Other Weird Tales nousi suurten keskieurooppalaisten musiikkilehtien kriitikkolistojen kärkeen ja yhtye on nykyisellään vakiovieras kansainvälisillä psykedeliarockiin keskittyneillä festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Yhtyeen uusin levy ilmestyi vuosi sitten ja on nyt julkaisua seuranneen kiertueen loppupuolella. Vuoden vaihteessa sulkeutuu treenikämpälle säveltämään ja äänittämään neljättä albumiaan, joten On The Rocksin keikka on viimeisiä ellei viimeinen sauma nähdä yhtye keikalla ennen ensi kesää.

Sammal löi itsensä läpi kotimaisen progressiivisen rockin kärkikahinoihin arvostetulla nimikkoalbumillaan jo vuonna 2013. Sen jälkeen yhtye on jatkanut vakuuttavalla linjalla kakkoslevyllään Myrskyvaroitus (2015) sekä tänä vuonna ilmestyneellä albumillaan Suuliekki. Sammal on vakuuttava yhtye livenä ja on kotimaan keikkojen sekä festivaalien lisäksi ehtinyt esiintyä muiden muassa legendaarisella Roadburn-festivaalilla, jonka äänityksistä on julkaistu viime vuonna albumi Live At Roadburn.

Ennakkoliput keikalle tulevat myyntiin 15.8.2018 ja ne myy Tiketti.

Bandcamp
Facebook, Jess and the Ancient Ones
Facebook, Sammal

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

 

Myynti loppuu 19.10.2018 20:00.