EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.10.2018  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen Liput
Takaisin

Ladataan…

Jenni Vartiainen tanssittaa kiivastahtisen festarikesän jälkeen jälleen klubiyleisöjä. Rytmiksellä tästä päästään nauttimaan 12. lokakuuta.

 

2000-luvun kiistatta menestyneimpiin artisteihin kuuluvan Vartiaisen ura sisältää lukemattomia hittejä, ja keikat ovat yhtä yhteislaulun ja tunteen juhlaa.

Vartiaisen uusin "Voulez-Vous"-sinkku ilmestyi kesäkuussa. Tänä vuonna on saatu tuoretta musiikkia myös tammikuisen "Väärään suuntaan" -sinkun muodossa. Viimeisin albumi, "Terra", on vuodelta 2013.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 22:15

Liput ovelta 30 €, jos jäljellä.

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 19:00-21:30. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen.

 

Varickon Burger bufeesta löytyy Pirjon Pakarin tuoreita kaurasipuli-sämpylöitä, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, juustoraastetta ja ranskalaisia/bataattiranskalaisia.

L, M, (G)

Hinta 15 €/hlö

 

Myynti loppuu 12.10.2018 20:00.