EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.6.2017  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Jeff Mills (USA)

Jeff Mills (USA) Liput
Takaisin

Ladataan…

Jeff Mills (Axis Records, US)

 

Lil Tony 

Emma Valtonen

Juho Kusti

Trevor Deep Jr.

Kristiina Männikkö

Justus Valtanen

J.Lindroos

Jokki & Jimi 

Linda Lazarov

Farrél

 

Perjantaina 16. kesäkuuta Ääniwallissa esiintyy teknon todellinen suurmies, yhdysvaltalainen Jeff Mills. Uransa alussa Detroitin radioaalloilla The Wizardina tunnettu artisti oli perustamassa Underground Resistance -kollektiivia yhdessä "Mad" Mike Banksin kanssa. 90-luvun alun soolotuotannot ja Robert Hood -kollaboraatiot veivät genreä kohti sen nykyistä teollista ja minimalistisempaa muotoa. Purpose Makerilla ja 25-vuotiaalla Axis Recordsilla julkaistujen klassikoiden inspiraatioksi Mills on maininnut mm. kotimaisen Sähkö Recordingsin. Montpellierin filharmonisen orkesterin kanssa yhteistyötä tehneen artistin tuorein projekti on niin ikään klassista ja konemusiikkia yhdistelevä tribuutti Gustav Holstin Planeetat-orkesterisarjalle. Mills on yhä elementissään myös dj-keikoilla - pitelemättömän energiseen soittoon yhdistyy livenä ohjelmoidun TR-909-rumpukoneen intensiivinen operointi.

 

Ilta alkaa Ääniwallin terassilta klo 18. Mukana myös kotimaiset dj:t Lil Tony, Emma Valtonen, Juho Kusti, Trevor Deep Jr., Kristiina Männikkö, Justus Valtanen, J.Lindroos, Jokki & Jimi, Linda Lazarov ja Farrél.

 

 

www.facebook.com/events/183754615470404/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 18 € (12 € klo 18-20)