EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.5.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Jari Tiura, Corona Skies

Jari Tiura, Corona Skies Liput
Takaisin

Ladataan…

JARI TIURA, ex-Michael Schenker Group ja nykyinen Stargazery laulaja, julkaisi 23.3.2018 loistavan debyytti-soololevynsä "KING OF LIONS" saksalaisen Metal Heaven levy-yhtiön kautta. Levy julkaistiin koko maailmassa.

Tiura lähtee bändeinen koko Suomen kattavalle kiertueelle 30.3. Keikat alkavat Turusta ja vie bändin kevään ja kesän aikana mm. Tampereelle, Helsinkiin, Ouluun ja Seinäjoelle.

Kesäkuun kynnyksellä bändi saapuu viimein Helsinkiin ja ON THE ROCKSiin ja vaikka kelit olisivat vielä kylmähköjä tuohon aikaan niin rocksissa saa taatusti rokata itsensä lämpimäksi, niin yleisö kuin itse bändikin.

Tulevana kesänä Tiura tulee soittamaan myös Sauna Classic -open air -festivaaleilla mm. Battle Beastin, Kilven, Peer Gÿntin ja Uriah Heepin kanssa Tampereen Eteläpuistossa.

Muutama keikka tulee tapahtumaan myös Ruotsissa kesäkuun aikana. Bändi esiintyy myös Seinäjoella Selviytyjät MetalFestillä. Syksyllä on luvassa mm. Benelux-maat + Saksan kiertue sekä joulukuussa huikean vuoden huipentava, viikon kestävä Espanjan kiertue.

TIURA-bändi:
Jari Tiura (ex-Michael Schenker Group) - laulu
Jari Taunimaa (Dear Victims, Iron Mates) - kitara
Matti Auerkallio (Manzana, Soulfallen, Katra) - kitara
Marko Pukkila (Altaria) - basso
Tomi Ylönen (Manzana, Elias Viljanen) - rummut

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput: 7/8€, OTR-kortilla 5/6€

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.