EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28. - Su 29.4.2018  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2018

Jäätelö- ja suklaakarnevaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Jäätelö- ja suklaakarnevaali on vuoden herkullisin tapahtuma kaikille aisteille.

Suomen ensimmäinen ja koko Euroopan suurin Jäätelö- ja suklaakarnevaali järjestetään 28.-29.4.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuma on ainutlaatuinen herkuttelukarnevaali kaikenikäisille, jossa tutustutaan kesän uutuusmakuihin ja maistellaan jäätelöä sekä suklaata saman katon alla. Karnevaaleilla valitaan myös vuoden jäätelö ja suklaa sekä keskustellaan herkkujen valmistustavoista, raaka-aineiden alkuperästä sekä muista mielenkiintoisista aiheista. Herkuttelun lisäksi tapahtumassa pääsee tekemään itse jäätelöä ja kokeilemaan uusia herkkureseptejä hauskassa karnevaalitunnelmassa.

Laadukkaiden makuelämysten lisäksi karnevaalitunnelmaa luo sirkushenkiset performanssit, DJ:t sekä tapahtuman design. Yleisö pääsee äänestämään keväällä vuoden jäätelön ja suklaan. Tapahtumassa myös asiantuntijaraati valitsee oman suosikkinsa eri kategorioissa. Karnevaaliohjelman lisäksi tapahtumassa keskustellaan raaka-aineiden tärkeydestä ja alkuperästä sekä siitä, kuinka kotona voi loihtia helposti erilaisia herkkuja. Ohjelmaan tulee myös keskustelua sokerista, kaakaosta sekä eri tavoista valmistaa jäätelöä. Lisäksi tapahtumaan tulee erilaisia hauskoja aktiviteetteja lapsille.

www.jaatelojasuklaakarnevaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Aamupäivälippu klo 10:00-14:00
Iltapäivälippu klo 14:30-18:30

Alle 7-vuotiaat pääsevät maksutta lipun ostaneen huoltajan seurassa. Huomaattehan, että yleisötapahtumaan mahtuu rajallinen määrä vaunuja ja rattaita, joten jätättehän nämä mieluusti kotiin.

Aamu- ja iltapäiväliput ovelta 15 €.

Facebook-tapahtuma täällä.