EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjadu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.9.2017  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha vs. Reindeer Kalashnikov

Jaakko Laitinen & Väärä Raha vs. Reindeer Kalashnikov Liput
Takaisin

Ladataan…

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA

Vuonna 2009 Helsingin lappilaisista muusikoista perustettu Lapland-Balkan-etnoiskelmäorkesteri julkaisi vuodenvaihteessa neljännen albuminsa 'Näennäinen'. Levy julkaistiin yhdessä pan-skandinavialaisen Playground Musicin sekä saksalaisen Asphalt Tango Recordsin kautta, ja se on saanut kriitikoilta ylistystä ympäri maailman sekä uusien ja vanhojen fanien kiitoksen.

Lemmenlaulujen lurittelijoina tunnettu orkesteri on laajentanut niin musiikillista kuin sanalllistakin kirjoa suorastaan kosmologisiin sfääreihin. Laulujen maailmoissa seikkaillaan niin alkumeren hyisissä aalloissa kuin dystooppisissa näkymissä supermarkettien parkkipaikoilla, ja toisaalta maailmansotien välisen Ateenan miellyttvään sumuisissa hashis-luolissa kuin rinnakkaisissa universumeissakin. Musiikillisesti setien pensseli on maalannut laajemmin kuin koskaan ulottaen tutkimusretkensä georgialaistenkin vaikutteiden alueelle ammentaen myös Lähi-Idästä, Kreikasta ja Turkista, mutta pitäen kuitenkin suomalaisen vanhan iskelmän, venäläiset mustalaisromanssit sekä Balkanin romanirytmit musiikkinsa pääainesosina. Yhtye tunnetaan ennen kaikkea hurmoksellisena live-bändinä, ja vuosien varrella on bändin tiukkuus kaikkien raporttien mukaan vain koventunut!

REINDEER KALASHNIKOV

Reindeer Kalashnikov on kahdeksanhenkinen groovejuna, jonka tulipesässä roihuavat rockin, rapin ja funkin kivihiilet. Nämä ainekset luovat mukaansatempaavan ja omaleimaisen dynaamisen vauhdin. Juna starttasi raiteilleen loppuvuodesta 2012 ja on järisyttänyt Etelä- ja Pohjois-Suomea kiertelemällä ahkerasti mm. klubeja, hiihtokeskuksia ja pohjoisia festivaaleja.

Bändin ensimmäinen albumi julkaistiin syksyllä 2015, ja vauhti on sen myötä kiihtynyt. Tätä kyytiä ei kannata missata!

www.facebook.com/events/281661308989563


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Narikkamaksu lipunostaneille 1,50 € (norm. 3 €)

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.