Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Luo tunnukset vai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 18.8.2017  /  GONG  /  Turku

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha liput
Takaisin

Ladataan...

Jaakko Laitinen & Väärä Raha -orkesteria voi hyvällä syyllä kutsua monissa liemissä marinoiduksi erikoisuudeksi. Sen musiikissa yhdistyvät vaikutteet Balkanin vuorilta, Mustanmeren rannoilta, Venäjän aroilta ja Lapin tuntureilta, joista se yhdistelee täysin itsensänäköistä etno-Lapland-Balkan-iskelmä-fuusiota.

Vuonna 2009 Helsingin lappilaisista perustettu bändi on tehnyt vuosien varrella kuutisen sataa keikkaa Eirasta Inariin ja Kainuun korpista Ruissalon rannoille ja Suomen rajojen ulkopuolella se on voittanut rakastajien ja tanssijoiden sydämiä puolelleen Kazakstania, Turkkia, Italiaa ja Iso-Britanniaa myöten jo yli 20 maassa.

Hurmokselliseksi live-bändiksi ylistetty orkesteri on julkaissut neljä kriitikoiden ylistämää ja fanien rakastamaa levyä joista uusin Playground Music Finlandin ja saksalaisen Asphalt Tango Recordsin yhdessä julkaisema tuorein 'Näennäinen' toi mukaan uusia musiikillisia vaikutteita Kreikasta, Georgiasta ja Lähi-Idästä ja toisaalta vei sanoitusten maailman ns. nextille levelille kun jo tutut lemmen- ja juomalaulut saivat rinnalleen pohdinnat rinnakaisista universumeista, elämän synnystä, todellisuuden ja todellisuuden kokemuksemme olemuksesta.

www.facebook.com/vaararaha/

http://www.mrjaakko.com/

 

Illan avaa Antti Alanko (Devil Box), turkulainen kitaristi, joka soittaa 3–20-kielisiä soittimiaan slide-putkella ja näppäillen. Avoimia virityksiä, nauhalooppeja ja runsaasti kaikua – hypnoottis-meditatiivista olotilamusiikkia.


www.devilbox.fi
www.facebook.com/AnttiAlankoGuitar


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Liput ovelta 10 €, mikäli vielä jäljellä.