EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.4.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Jaakko Laitinen & Väärä Raha, BaranBand

Jaakko Laitinen & Väärä Raha, BaranBand Liput
Takaisin

Ladataan…

JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA
Syksyllä Loosen loppuunmyynyt Jaakko Laitinen & Väärä Raha palaa rikospaikalle. Lapland-Balkaniksi musiikkiaan kutsuva orkesteri yhdistää Balkanin mustalaisrytmit, venäläiset romanssit ja vanhan suomalaisen iskelmän. Vuonna 2009 perustettu orkesteri on moneen kertaan mainittu Suomen kovimmaksi livebändiksi ja tehnyt yli 500 keikkaa yli 20 maassa ja julkaissut neljä kriitikoiden ylistämää albumia.

BARANBAND
Iranilaiset muusikkoveljekset Marouf ja Gian Majidi matkustivat tahoillaan ympäri maailmaa, kunnes perustivat yhteisen yhtyeen joka sai nimekseen BaranBand. Sana baran tarkoittaa sadetta. BaranBandin musiikissa kohtaavat Majidi-veljesten kurdilais-iranilaiset traditiot ja monet elämän varrella kohdatut vaikutteet. Lähi-Idän sekä Pohjois-Afrikan musiikkien vaikutus on BaranBandin musiikissa vahva.

Baran Bandin viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Mn Bo To sai Helsingin Sanomilta kovaa suitsutusta ja täydet viisi tähteä ja se oli yksi viime syksyllä ensimmäistä kertaa järjestetyn ja televisiossakin nähdyn. Etno-Gaalan pääesiintyjistä. Bändin energinen groove ja elämäniloiset rytmit ovat universaaleja, vaikka kurdinkielisiä sanoituksia ei ymmärtäisikään.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.