EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 14.12.2017  /  Ravintola Vispilä  /  Forssa

JONNA TERVOMAA + tuomoPRÄTTÄLÄ & markusNORDENSTRENG Tervomaassa

JONNA TERVOMAA + tuomoPRÄTTÄLÄ & markusNORDENSTRENG Tervomaassa Liput
Takaisin

Ladataan…

Tervomaa (laulu) - Nordenstreng (kitarat) - Prättälä (koskettimet) on kolmikko, joka keksi lyöttäytyä yhteen reilu vuosi sitten. Jonna Tervomaan komea ura on löytänyt tuoreen, kriitikoiden kiittelemän äänen uudella Ääni-albumilla, joka ilmestyi nyt syyskuussa. Tervomaa on aina kirjoittanut laulujensa sanat itse, säveltänytkin paljon, mutta uudella levyllä myös sävellykset ovat kokonaan naisen omaa käsialaa.

Tervomaa keikkailee isommalla kokoonpanolla ympäri Suomea koko loppuvuoden, mutta saapuu Forssaan riisutummassa muodossa, spesiaalilla kokoonpanolla. Pienemmät kokoonpanot ovat aina olleet Jonnalle tärkeä osa musiikillista vapautta. Riisutut, intiimimmät sovitukset vaativat esittäjältään vieläkin enemmän. Näillä trio-keikoilla seikkaallan Tervomaassa, Jonnan lauluissa. Ohjelmistoon kuuluu kappaleita kaikilta aikuisiän albumeilta. Rakastetuimpia hittejä ja harvinaisempiakin paloja.

Tuomo & Markus on voimakaksikko, joka tekee omaa musiikkiuraa myös rapakon toisella puolella. Heidän albuminsa Dead Circles julkaistaneen Amerikassa vielä tänä vuonna. Duo keikkailee siis myös kahdestaan, ja Tuomo Prättälän sooloura jatkuu, mutta tällä keikalla kyseessä on trio, jonka lauluvoima ja monipuolisuus versioivat nimenomaan Jonna Tervomaan kappaleita taas uudella, ennenkuulumattomalla tavalla. Jokainen esitys on ainutkertainen.

www.vispila.fi/sointiklubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovet klo 19:00.
Soitto alkaa kello 20:00.